2013-06-27

En liten mellanlandning.




Som jag nämnde tidigare så gör vi en liten mellanladdning på hemmaplan för besök hos barnmorskan och läkare så jag kan kolla min värden samt se att bebisen i magen växer som sen ska. Daniel har varit hemma sen i söndags då han snickrat vidare på vårat blivande uterum / altan. Skitbra blir det och jag är galet stolt över hur duktig han är även om det är sjukt trist att vi inte kan semestra tillsammans mer buuhuu. Men som sagt imorn åker vi tillbaka med min pappa och sen kommer Daniel till stugan i nästa vecka. Ska se till att lägga upp alla fantastiska bilder från det festliga midsommarfirandet vi hade tillsammans med både min och Daniels familj då också då jag ej har bilderna i mobilen. Kanontrevligt var det verkligen med både bra väder, god mat, midsommardans och lekar bland myggen. 

Hallstaberget version 2.0










Dom stunder vi inte kunnat glassa i stugan så har vi passat på att glassa uppe på Hallstaberget där vi njutit i deras nybyggda bad och spa. HELT FANTASTISKT UNDERBART!!! Jag och Daniel fick även efterlängtad barnvakt en utav kvällarna och tog oss ett dopp i lugnan ro vilket var otroligt mysigt. Hit lär vi återvända fler gånger.

Harrys egna vrålåk


Då har vi lyckats gräva fram Challe och Nelles gamla batteridrivna jeep från back in the days som Harry nu vårdar på bästa sätt. Den putsas och poleras, kramas och pussas på. En riktig BFF som än så länge inte ens går att köra men vad spelar det för roll då man kan ratta och bli omkringrullad runt gården med hjälp av lite snälla släktingar i Harrys närhet.

Sommaridyll













Oj vad vi myser allesammans både på land och ute till sjöss. 

Extreme makeover i stugan










Vi har sedan torsdag förra veckan befunnit oss i sommarstugan nere i Sollefteå/Långsele för midsomnmarfirande och byggnationer. Just nu är vi hemma i Umeå och mellanlandar men ska tillbaka till stugan imorn igen. Och man kan väl säga som så att vi har hunnit varit med om massor men mest spännande har alla traktorer och lastbilar varit som grävt och kört sand till vår blivande nya playa / hamn nere vid vattenbrynet. Det kommer bli galet bra och Harry kommer verkligen ha en glassig tid framför sig då han har hur mycket sand som helst att leka i så mycket han bara vill och orkar. 

2013-06-19

Dreamteam på Tegstunet


Hela gänget som spelade med eliten i topp i vänstra hörnan :))

2013-06-18

Ajabaja inte sågen!






Byggandet fortsätter och Harry räknar spik och påminner både farfar och pappa att det är ajabaja inte sågen !

Fotbollsfeber






Igår spelade Daniel välgörenhetsmatch tillsammans med Tegsunited med motstånd som bla Glenn Hysén, Steve Galloway, Mikael Lustig, Dennis Lyxen, Malin Moström, Jesper och Jocke Blomkvist mfl. Så efter att ha mått sämst hela dagen var det i sista sekund som jag bestämde mig för att följa med för att titta på vilket jag så gärna ville. Väl framme hade vi även tur med vädret då solen höll sig framme trots regn och åskväder tidigare på dagen. Pappa Danne skötte sig galant och Harry passade på att leka av sig på sidan om planen tillsammans med Rebbans lilla Leia även om pappa, hörnflaggorna och fotbollen var sjukt lockande att springa in på plan för. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...