2012-06-29

Pryloman hela dan


Lite nytt på fronten både till hemmet och skosamlingen. Extra fin är keramikugglan som jag fick utav morfar och som får joina ugglesamlingen då vi kommer hem.

Dagens Harry





Allt som är någurlunda runt är en boll enligt H. Det spelar ingen roll om det är en blomma, apelsin eller svamp.

Lekparksskoj


Medan min mamma och pappa hämtade farmor passade jag och Harry på att testa den närliggande lekparken som var helt okej. Den var iofs rätt sliten men den där väggen med alla blå kulor som man kunde flytta fram och tillbaka var något nytt och sjukt spännande. Att vi även med lite gungande resulterade i några högljudda glädjeskrik för Harrys del

Knock on wood



Då var Harrys första sommarjobb fixat iform av 8 kubik ved som ska staplas in snyggt och prydligt i bodan innan regnet hälsar på. Bara att sätta igång :)

2012-06-27

Sommarbilder

Mor & Son


Bara favokillen våran som saknas dvs vår älskade Daniel! Men snart så :)

Vi kastar loss!
















Att åka flotte är spännande tycker Harry men även lite konstigt då man varken får köra skutan eller krypa runt på däck. Och det här med att blåsa i flytväst pipan är inget som jag fattar hur?? Men självklart är det mycket att titta på och ett mysigt puttrande till ljud. Att man sen får en varm flaska "gaga" på färden höjer så klart betyget :)

2012-06-26

Shoppoholics


Sollefteå stad leverar ännu en gång då jag ( Harry ) och Syrran kom hem med ett helt gäng påsar fullo utav onödigheter efter dagens lilla stadstur. Men vad gör man inte då det är dåligt väder och ej kan varken sola eller bada. Jo man låter shoppoholicen i sig go bananas :) Ska så småningom visa upp mina fina inköp då jag sakta men säkert försöker hinna ikapp här på bloggen om allt vi varit med om de senaste dygnen.

Dagens Harry


Lilleman fullkomligt älskar att få somna utomhus i vagnen lyssnandes till både fågelkvitter och vågornas brus.

Mot stugan

Så här såg det ut med packningen innan vi stängde alla bildörrar och rullade iväg mot stugan. Nu är frågan bara den hur i hela friden det kommer attse ut då vi ska hem igen om ca 4 veckor? För det skulle ju vara ett mirakel om vi inte köper eller fyndar något under resans gång.

Stuglivet rullar på


2012-06-24

Matglad!


Att bli matad utav farfar är extra roligt då man inte bara får mat i magen utan även grötskägg på köpet tycker Harry :)

Dagens Harry


 Harry har haft en kanon midsommar ute i stugan ( bildbevis kommer inom kort ) För tillfället spenderar vi tiden i Sundsvall hemma hos Daniels päron en snabbis. Och även om vi denna gång bara hinner stanna 1 dygn har vi hunnit med en massa skoj där denna kryptunnel som Kristina och Oskar kom med blev ett extra roligt äventyr :)

2012-06-21

Packat & klart

Då har tom Harry packat ner sig i väskan vilket jag antar är ett tecken på att vi är redo att lämna Umeå stad för några veckor till sommaridyllen i Solle :)

Mor & Son

 Weeeihhoo idag är vi extra glada då vi snart sätter oss i bilen för semesterfirande med familjen samt att vi äntligen fått sälja vår fina lägenhet. Så nu kan vi verkligen andas ut och fokusera på att vi faktiskt köpt oss ett hus som vi flyttar in i snart samt fira midsommar och korka upp vår efterlängtade champagne som legat på kylning alldeles för länge.

Idag är en riktigt bra dag må jag säga och en perfekt start på "sommarlovet"

2012-06-20

Dagens Harry

Världens finaste lilla grabb som vi älskar så sjukt mycket!

Dagens morsa

Tummen upp för imorgon bär det iväg till stugan och efterlängtat midsommarfirande med nära och kära. Och visst vore det extra trevligt om vädergudarna kunde ge oss sol och värme, samt låta oss slippa slåss med mygg och behöva ha vinterjackan på sig i slutet av Juni.

Det är vår tur nu vinden har vänt

Ibland har man sjukt tur helt enkelt!  För någon månad sen började vi prenumerera på tidningen Vi i villa genom en att värvas utav våra kära vänner Johnny och Ida. I samma veva deltog vi i en tävling där man kunde vinna resecheckar och vad är det då vi går och gör ... Jo vinner! Ka Ching så blev fick vi 7000 kr rikare att dela med våra fina vänner. Så nu har vi bara ett i-lands problem kvar dvs 
-Vars ska vi åka :)

Hårakuten

Här hemma packas det för fullt och jag kan inte förstå hur jag ska kunna få plats med allt??? Men dessa skönhetsprodukter för mitt kära hårsvall är ett måste att pressa med i necessären på ett eller annat sätt då det gäller att återfukta, skydda och bygga upp mina blonda hårtoppar så mycket det bara går under sommarens gång.

Gamla Nordsjön som svallar och brusar



 Då har vi förberett oss för en klassisk Svensk sommar med Harrys nya fina regnhatt nerpackad. Och förhoppnigsvis ska vi inte behöva plocka fram den så ofta då den inte var jättepoppis att ha på huvudet enligt Harry

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...