2012-03-31

Fredagsmys


 I går hade vi storebror med girlfriend på mysigt besök där vi sörplade rövin och åt galet god mat som våra gäster hade knåpat ihop. Efter det blev det battle i sällsskapsspel där vi körde tjejerna mot killarna.Och gissa vilka som så klart vann hehe. Jag och Eve regerade med svar som vävstol, krig mellan israel och Libanon haha. Men det roligaste på kvällen var nog när denna fråga till grabbarna ställdes: Vilken bilmodell kördes i filmen Vi hade iaf vackert väder? Det blev sen ett lååångt överläggande från deras sida då det både skissades och betatdes av Volvomodell på Volvomodell tills dom tillslut stod och valde mellan 145 eller 245. Deras slutgiltig svar blev sen 145 vilket var fel fel fel fel till våran euforiska glädje och grabbarnas stora misstag :)

2012-03-29

Skinnpajen på


Gatorna utanför där vi bor har blivet både torra och sopade vilket betyder vår vår vår! En liten lunchpromenix med Daniel i det fina vädret är ju aldrig fel. Gäller ju att verkligen njuta utav att han faktiskt kommer hem från jobbet varje lunch nu när det är så nära. Andra bullar lär det ju bli då vi flyttar och våra snabbdejeter inte längre kommer fungera lika lätt.

2012-03-28

Till garderoben



Alltså åhh vilka underbara t-shirts! Verkligen to die for! För min del som är uppväxt med tv-spels klassikerna Bubble Bobble och som sen också spelet det oändligt många gånger ligger dessa 2 puddingar högt högt uppe på vill ha listan. Tyvärr är det dock som vanligt att så fort man hittar något extra läckert så säljs det ifrån landet i väst nämligen U.S and A. Trist! Jag tycker verkligen att vi stackars européer alltid borde få ha Free Shipping och i detta fall få möjligheten att amerikaniseras ytterliggare ett snäpp. 

Dagens Harry


 Jajjebox nu kryper grabben och vi får gömma både det ena och andra innan Harry "Dammsugaren" Svensson stoppar det i munnen. Grabben våran har även hittat ett absoluta favoställe eller rättare sagt "Tjoffe" där han mestadels håller hus. Som ni kan se på bilderna är det under soffbordet som är H:s nya territorium där han gärna ligger och pillar på mattan eller tar en tugga utav soffbesökarnas tår :)

Buggy Snuggle


Familjen var på nya Barnens Hus i söndags där vi bla köpte en grind att sätta upp runt öppenspisen i nya villan.  Måste säga att nya lokalen var betydligt bättre och sortimentet var både bredare och ordentligt uppstrukturerat. Väl där hittade jag en superhärlig åkpåse från Buggy Snuggle som passar bättre till vår och sommaren än den vi har just nu. Är ju dags att byta liggdel i vagnen snart då Harrys ben blivet för långa och då skulle denna variant med söta lamm på passa perfekt. Den var dock lite för dyr men att slänga upp den på önskelistan kan man ju alltid göra. Sen ska jag ju ner till Syrran i Stockholm i slutet av veckan så har man tur kanske man hittar den där fast till ett bättre pris.

2012-03-26

Skip Hop videoblogg


Så här kan det se ut då Harrygrabben testar sina nya fina ugglekompisar från Babyshop

Dagens Harry


Så hör söt kan man vara då man får hänga med på loppisjakt tillsammans med morsan och sen i samma veva åka kundvagn för första gången och banka på de varor som trillar ner i vagnen.

Powerhouse


 I lördags då jag jobbade på Kii fick jag ett oväntat men otroligt roligt besök utav världens bästa Anna som jag gick stylistutbildningen med 2005/2006 nere i Kramfors. Och hon var sig verkligen lik som den lilla pudding som hon är trots att det var ca 5 år sedan vi såg sist. Tyvärr blev det bara ett snabbt kramkalas då det var full rulle i butiken och Anna med kompisar skulle vidare. Men på några sekunder kände jag direkt -Fan vad illa att man inte bor i samma stad. Vi hade ju så otroligt roligt tillsammans under den tiden vi gick skola ihop. Ovan ser ni lite blandade bilder från stylisttiden som innehöll en hel del smått och gott och mycket beroende på en härlig klass, kass lärare och att behöva bo i Kramfors av alla ställen. Ja det var verkligen en speciell tid. Idag är det väldigt få jag har kontakten med och jag undrar verkligen vad hela gänget har för sig. Frida som jag bla bodde med får jag lite uppdate utav då jag följer hennes blogg och att hon bor i Sundsvall. Men som sagt man skulle verkligen ha försökt skrapa ihop till en härlig reunion. Oj vad skoj det hade varit att se alla igen... Förhoppningsvis ska jag försöka hinna träffa Anna nu när jag åker ner till Stockholm i veckan för att hälsa på syrran.  Blir till att hålla tummarna för det då jag verkligen vill hinna ta igen all tid vi tappat.

2012-03-23

Vårtecken

Ja nu är det vår!! Detta märker man på många olika sätt och detta är ett utav alternativen då golfbollarna börjar tina fram runt husknutarna

2012-03-22

Dagens Harry



Bästa Loppisfyndet ever...

Har man tur så har man... Igår innan vi åkte ut till Gravis drog jag, mamma och Harry en sväng förbi Myrorna. Där hittade jag denna sprillans nya Fjällräven jackan i rätt storlek och snygg färg för sjuka priset på 345:-  ( eller det var egentligen mamma som såg den men jag haffade den  ) Detta måste nog vara det värsta och bästa loppisfyndet jag någonsin kommit över då en sån jacka går på minst 3000 som ny. Så älska älska loppis och ni som säger man bara hittar en massa skrot på såna ställen kan slänga er i väggen.  Snacka om shoppinglycka i sitt esse!

Våryra







Åhh vad jag och Harry myser ute i Gravmark med min mamma och pappa medan Daniel är borta på affärsresa. Hittills har vi hunnit med att sova som kungar, haft musikafton, myst framför brasan, busat med mattfransar, ätit gott och åkt pulka. Så på oss går det ingen nöd då vi väljer att stanna en dag till innan vi återvänder till civilisationen :)
 

2012-03-21

Glass i stora lass


En grym sak med att vi snart ska flytta är att vi äntligen får tillgång till världens bästa bil nämligen GLASSBILEN! Jag blev därför så klart tvungen att gå in på Hemglass hemsida för att kolla in tidtabell och hållplatser i Ersmark där jag blev mäkta nöjd med resultatet då den stannar vid grannhuset :) Oj oj oj vad det ska inhandlas Trollerimix, Sundborn bägare, Sandwich mm. Illa illa är det dock att min favoglass Duffy inte längre finns kvar i sortimentet buuhuu. Några andra glassar man minns var ju Rockisar vilket var pinnglassar som man även fick med leksaker till. Det kunde vara suddgummin, pennfodral och nyckelringar så som den på bilden som jag hittade på en loppis. Man kunde iaf samla på dom olika figurerna som representerade varsin glass där den lila Rockisen med elgitarr var den coolaste och som man alltid ville få men aldrig fick tag på så klart. Ja kunde därför inte motstå köpa den när jag snubblade över den i en fyndlåda för 5 kr.

Nu har jag iaf även lagt in glassbilens schema i mobilen så nu finns det inga ursäkter att missa den då mobben kommer plinga till 30 min innan den anländer på Jungfruvägen. 

Barnkalas


 Ica har i dagarna släppt en härlig Kalasbok med tips, idéer,  teman och pyssel runt ämnet som vi inhandlade på Maxi sist. Fatta kul det kommer att bli att få arrangera framtida födelsedagskalas till Harry med kompisar. Jag kommer själv ihåg en gammal tårtbok vi hade hemma i bokhyllan som man kunde sitta och titta på länge länge medan man förundrade och granskade alla färgglada bakverk och fantastiska tårtor som fanns på bilderna. Denna bok påminner definitivt om den men i betydligt modernare stil. En riktigt rolig bok som jag tror H kommer uppskatta att bläddra i då han planerar party. 

Dagens Harry

 Skam den som ger sig och tillslut verkar Harry faktiskt fattat galoppen och börjat röra sig lite smått från punkt A till punkt B i en alldeles egen speciell stil vid namn  "Masken" I morse lämnade jag honom på mattan i sovrummet för att gå ut till köket och fixa frulle. Ca 4 min senare hör jag ett högt prasslande ljud från badrummet som jag snabbt begav mig till för att kolla läget där jag hittade en själaglad Harry ligga mitt på badrumsgolvet snaskandes på ett tvättlappspaket :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...