2011-06-29

Yes nu har jag löst hur min förlossningsplan ska se ut...

Får klura lite på hur jag nu bara ska övertala Daniel om detta ;)

I månad kvar av dessa väntans tider

I dag är det den 29/6 och enligt planen så ska våran lilla minis vara färdiggräddad tills 29/7 Bara 1 månad kvar alltså om det nu inte blir övertid vilket jag verkligen hoppas att man slipper. 4 veckor till känns som en evighet och jag fattar inte hur magen ska hålla ihop med en växande bebis i sig så länge till. Som tur var spenderar vi härliga dagar i stugan så att tiden ska gå fort. Bara pappa Daniel som saknas i vår närhet och som vi längtar efter i massor.

Finns det något bättre än jordisar!

Åhhh vad härligt jag har det här i sommarstugan. Vädret är klockrent och det njuts utav varje minut ute i solen och värmen. Hade nyss fika ute på flotten och där serverades det bästa av det bästa. Fy faaan vad sommaren är underbar dagar som dessa!


2011-06-26

Syrran på hemmaplan i stugan

Här ligger Nelle och svalkar sig med ett glas hemmagjord hallonsoda och försöker samtidigt knycka åt sig lite sol

TEST


Följ min blogg med Bloglovin

2011-06-25

Premiärdopp

Nu är vi här i stugan och har firat midsommar enligt traditon. Det blev en klassisk svensk midosmmar med växlande molnighet, sill, lekar och grillning. Mysss! Idag har det varit rätt hyfast väder så vi fyllde tunnan och gjorde ett premiärbad.

Släng dig i väggen Martin Timell ;)
Ingen rast och ingen ro då man lever sommarstugeliv
Beach a la 2011 here i come
Här står jag och klurar på hur jag ska kunna göra ett byte så Daniel kan få bära bebisen den sista tiden
Skumbad och solning
Daniel passar på att ta en tupplur i solen på badtunnans kant innan det blev dags för...
för full aktiviktet med att få ut flotten inför kvällens rundtur
Det blev sedan svettigt värre för boysen som fick göra grovjobbet.

Så som ni ser det har jag det bara bra och njuter till fullo utav sommaren och familjen här i stugen. Hoppas ni alla fick en mysig midsommar och nu passar på att njuta av semster mm.

2011-06-23

Vecka 35

Hahaha... ja nu går det inte att ta miste att man har en riktigt bulle i ugnen. Ser ut som grodan boll typ :) Enligt dom flesta har jag en riktigt pojkmage dvs att den är rund som en boll och inte syns bakifrån. Sen vet jag inte riktigt om jag kan säga ifall jag bär magen högt eller lågt?? Men sakta men säkert ska magen lägga sig lägre och bebisen som redan ligger åt rätt håll dvs med huvudet neråt ska också fixera sig. Enligt barnmorskan ligger kulan efter kurvan och jag har gått upp 11 kg totalt. Har känt lite på sistone att man samlat på sig lite vätska och att det börjar bli trångt därinne då sparkar och rullningar känns rätt intensivt just nu.


Dagens visning!

Då har man varit iväg på ännu en husvisning. Själva huset var galet snyggt renoverat invärtes men låg i princip vägg i vägg med Konsum i Holmsund vilket gjorde att det hela kändes nej nej nej. Det blev istället en inspirationstripp för att knycka åt sig så många schyssta inredningsdetaljer till den dagen vi väl hittar oss vårt drömhem. Jag kan väl säga som så husets kök och tvättstuga inte var att leka med och som jag mer än gärna tackat ja till. Med oss ut på visningen följde Ida, Johnny och lilla Noel som räddare i nöden fick agera skjuts då våran bil ännu inte finns att tillgå. En mycket glada nyheten är dock att vi i veckan fick veta att skadan skulle gå på försäkringen. Weeeiiihooo!!! Detta tackar jag gud och en envis Daniel för som ringt runt och styrt upp i försäkringsvärlden. Tyvärr så hinner vi inte få den lagad till innan midsommar så det blir till att låna Tonys pärla som förhoppningsvis ska hålla hela vägen ner till sommarstugan. Känns lite som rysk roulett men what to do?!!





Här kan ni klicka om ni vill läsa mera om huset samt se lite mera bilder. Blir ni kanske sugen att slå till kan jag tipsa er om att dom som bodde där innan ligger i skilsmässa och vill ha en snabb affär, vilket alltid kan gynna sig på utgångspriset ;)



2011-06-21

Sista dagen

Shit sååå sjukt!! I morgon jobbar jag min sista arbetsdag innan det är dags att ta semester och börja min mammaledighet. Kan inte fatta att det går så snabbt... nu är det bara 5 veckor kvar tills det är dags att bli mamma på riktigt. Ja hej och hååå hur ska det hela gå?? För hur man än vrider och vänder i tankarna om hur det kommer kännas att ha en unge att ta hand har man som sagt ingen aning alls om hur det egentligen kommer att bli. Min teori är därför att inte tänka så mycket utan bara köra på. Det går som det går och förhoppningsvis så blir ungen inte kriminell i sitt vuxna liv haha.

Här är en bild från 10 års jubileet på Kii i höstas. Då var jag en riktigt färsking och kände knappt någon utav mina arbetskollegor. Men med söta snälla och hjälpsamma personer vid min sida gick det bara någon vecka innan man var en i gänget :)

Självklart blir det till att svänga förbi med vagnen och bebben lite titt som tätt för att se hur mina kära kollegor har det och tafsa på allt nytt som trillar in. För snart mycket snart ( förhoppningsvis ) kan man ju återvända till sin normala garderob med höga jeans och jackor som går att stänga ;)

Bra start på dagen :)

Jag älskar ÄLSKAR Tom and Jerry och eftersom vi under gårdagen körde denna låt typ non stop inne på Kii kunde jag inte låta bli att titta på själva klippet idag :)

2011-06-19

Tillökning i familjen

I går fick jag och Daniel en superfin present utav mamma och pappa som under lördagen hade varit ute på loppisturné. Dom hade lyckats få tag på en Mari Simmulson uggla i den mindre varianten ( för den stora fick jag ju utav farmor och farfar i present i höstas ) Så nu har ligan uppe på skåpet också en minis att ta hand om :) Nedan ser ni gänget med Laban, Lång Lars, Toka och Lill Lars Jr. Ahhh... vilken underbar ugglefamilj vi är stolta ägare utav nu



Hoooo hoooo ......

Janne stod och visade en korv för en orre....


Åhhh vilken trevlig gårdag det blev ute i Täfteå igår på Barnkolonin. Regnet och kylan som alltid annars alltid passar på att besöka denna högtid höll sig borta hela kvällen lång ( det gjorde dock inte myggen ) Det blev återträff med många kära ansikten och länge leve Sävar bandet KREV som ägde och gjorde come back!!! Så fort dom började spela så förflyttades man tillbaka till högstadietiden där detta band kanske var det coolaste i världen och trots att man inte sjungit på låtarna sen dess så kunde man alla texter utantill då dom väl spelades. Det blev därför en hel del allsång och glädjeskuttandes till låtar som Myntbanken, Click Clock, Pengarna åt gamarna, Gubben i lådan, Janne, Kryppedalen mm. På plats var även storebror med sitt band The Crystal Caravan som avslutade kvällen och årets festival. Ljudet var grymt och en riktigt fräsch RG frontade showen galant som vanligt genom att visa upp sin härliga bringa och enorma pipa till röst :) Bästa spelningen på länge då publiken fick det dom ville dvs ett värdigt avslut med låten Desert King.



Alla njöt av den fina kvällen och det gjorde även denna lilla hund som spanade ut över horisonten

Lägg till bildDet blev mössan på för Daniel som måste ha något alldeles extra i sitt blod då myggen mer än gärna alltid försöker sig på ett sug och svärmar som små moln runtomkring honom.

KREV synt och KREV Jacob = Love at first sight

Och här ser vi ÅRETS BÄSTA BILD :)))) Black Pete laddar upp inför kommande KREV spelning med ICA påsen i högsta hugg.



Här ser vi en skymt med delar från ligan som hoppade runt i glädjerus under Krevs spelning dvs Emil, Magnus, Simon, Persson, Challe, Black Pete mfl :)

Kvällens Waterloo par dvs fina bror med sin Evelina

Jag, Daniel och kulan

Och även här var allt som det skulle vara dvs Steve med en påse chips i ena handen :) En perfekt uppladdning inför kvällens spelning som blev riktigt grym




En riktigt lyckad kväll och tusen tack mamma och pappa som fick agera taxi då våran dumma dumma bil fortfarande står på Volvo i övik i väntan på besked om skadan ska gå på försäkringen eller inte :( Förhoppningsvis vet vi imorgon om det blir buuu eller bäää angående detta.

2011-06-17

Morgondagens planer....


Kolla in line-up:en på rad två! Inte direkt fy skam vill jag lova :))
PEPP PEPP!!

2011-06-16

Middag med Kii

Igår hade vi mysig middag med jobbet på Le Garage. Super gott och supertrevligt var det verkligen och det bjöds på 3 rätters och en massa massa prat tills vi var sist kvar på stället. Frida och deras nyfödda lilla tjej Stella var också med vilket var otroligt kul. Stella var verkligen hur liten och söt som helst och bara låg där i famnen och lyssnade på alla ljud runtomkring. Själva förlossningen hade gått jättebra och superwomen Frida klarade sig helt utan någon typ av bedövning. Gaaalet i mina ögon och man storknar av förundelse. Jag passade även på att ge Frida med familj en liten present som jag tyckte skulle passa. Självklart kunde jag inte hålla mig utan det blev en likadan till oss som kommer sättas upp på dörren så fort vi anländer hem från BB :)

Idag har jag annars jobbat och precis insett att det bara är 5 dagar kvar på Kii innan det är dags att gå på mammaledighet/semester då vi drar till sommarstugan i Sollefteå som vanligt inför midsommar. Jag var även på MVC idag där jag fick glädjande besked att mitt järnvärde hade gått upp lite. Yesss!!! Sen var det vanliga med mätning av mage, vikt och kissprov, blodprov, blodtryck, hjärtljud och allmän info om förlossningen som börjar närma sig bakom hörnet. Sjuuuukt!!!

Idag var värmen tillbaka i stan igen och jag drog på mig denna söta klänning som vi precis fått in från Twist and Tango. Jag kände mig faktiskt riktigt riktigt fin i denna blåsa trots kulmagen som står rakt ut :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...