2010-11-26

Snart är det jul här i vårt hus!

Idag blev jag haffad utav Sveriges Radio P4 som ville göra en LIVE intervju med mig om hur vi på Kii förbereder oss inför julen. Blir ni kanske sugen på att höra hur det hela lät? Isf klickar ni bara på länken nedan och drar fram programtiden till ca 16.30 där jag kommer babbla loss till lite olika typer av frågor som jag lite smånervöst lyckades svara på.

2010-11-24

DREAMGIRL!

Alltså slurp!!! Denna galet snygga donna med namn Izabella är ju verkligen guds gåva till alla! Det finns ingen tjej i hela världen som är lika snygg som henne. Och om jag fick jag byta liv för en dag skulle jag välja hennes helt klart. I nyaste numret av Cafe finns hon med i en stor intervju och bläddrar man sen till mittuppslaget så hittar man en mkt snygg annons för Kii :)







2010-11-23

2 Player

Så här har min fritid efter jobbet sett ut dom senaste dagarna. Ahhh det är alltid lika underbart att njuta av ett grymt bra tv-spel och detta om något hör till eliten. New Super Mario Bros till Wii äger vill jag lova. Jag och Daniel har tagit oss hela vägen till värld 5 (molnvärlden) Och visst är det sjukt att ett spel kan ta fram så många känslor då man i ena stunden kan hata sin motspelare som precis klantat till det så man råkar trilla över kanten på ett rör och dör eller highfivar med varandra då man klarat av en boss eller svår bana haha. Man blir så sjukt nördig då man spelar och beter sig som en barnungen men det är väl det som är det härliga. Det blir även rätt mkt i form av klassiska fenomen som svettiga och klibbiga händer med tungan rätt i mun och massvis med svordomar.
Ahhhh... TV-spel är livet!!





Och även om jag ALLTID är Mario då vi spelar. Precis så som jag MÅSTE vara den gröna draken i Bubbel Bobble (för så är det bara!!!) Så har jag en super medspelare som Luigi fast med Danel bakom knapparna som verkligen briljerar trots sin tv-spels tomma barndom haha :)
Så High Five på dig skitunge!!

2010-11-21

En mkt mkt praktisk liten burk

Denna söta nappburk blev vår present till Noel då vi besökte Johnny och Ida sist. Hade jag själv varit liten hade denna burk stått högt upp på önskelistan då jag var tuttoman och gick ständigt omkring med flera nappar i handen som turades om att smaska på :) Och trots att man hade dussintals nappar så var dom alltid borta då man i panik behövde en. Så detta blir förhoppningsvis räddare i nöden till Johnny och Ida då en otröstlig Noel längtar efter nappen.

Finns att köpa på Mias Lustgård där man kunde välja olika varianter. Fast denna var helt klart den bästa med den söta valen på tycke vi

En ny rockstjärna är född!

För bara några få veckor sen fick Johnny och Ida sitt första barn då vattnet gick 3 veckor för tidigt och lilla Noel kanske började bli för uttråkad därinne. Det var iaf en galet söt liten krabat som dom nu blivet stolta föräldrar till. Förra söndagen fick vi äntligen träffa underverket och han var sjukt liten, söt och trött :)

Här ser vi Pappa Johnny - Mamma Ida och lilla Noel

Den största delen under besöket låg Noel "däckad" i min famn medan vi andra mumsade nybakat fika som Ida bjöd på. Pluspoäng till henne måste jag säga!!

Det känns som om jag den senaste tiden fått äran att hålla i många söta små bebisar med lååångt hår och här har vi iaf killversionen som leder ligan på den fronten.

Så ännu ett STORT grattis till både Johnny och Ida då dom tillsammans fått världens sötaste lilla Noel

2010-11-15

Mera bling!!!

När vi var i Sundsvall sist tog jag och Kristina oss en ordentlig shoppingrunda på Birsta, vilket alltid är lika underhållande. Det var även sjukt kul att hinna umgås lite extra och jag är så glad över att jag fått en sån fin svärsyster ( eller vad det nu heter) Hon är både klok, smart, snygg och bara allmänt sjukt trevlig och det kunde ju inte ha passat bättre att Daniel hade en storasyster så jag på så sätt också får en, då jag redan har allt annat på syskonskaran :) Om några veckor åker hon och nya kärleken Oskar till Australien, vilket gör mig grön av avund och man önskar man kunde gömma sig i en väska och följa med.

Här ser vi iaf mitt bästa shoppingkap då jag hittade en diamantklänning på Bik Bok i äkta Lady Ga Ga stil och som jag redan då den hängde på galjen blev kär i. Så nu är det bara till att invänta en fest värdig att bära denna fantastiska blåsa :)

Russian lullaby!!!

I fredags kläde jag upp mig lite extra då det vankades finfest på Scharinska medan snöflingorna föll från skyn utanför! Jag smackade även på mig lite rött läppstift, vilket inte hör till vanligheterna men som jag mer och mer tycker ser riktigt schysst ut och är en enkel glammhöjare

Här ser vi mig i min favomössa från Jofama och min nya fina äkta pälsjacka jag fyndade på "Nya Kupan" för 300.- för några veckor sen. Priset var helt galet billigt och jackan hamnade direkt på topp 5 listan av loppisfynd jag gjort i mitt liv.

Förlovningsfirandet fortsätter!!

Min härliga och sjukt snälla arbetskollega Genet överraskade mig och Daniel i förra veckan genom att köpa en grattisbakelse åt oss, söt som hon är. Och jag hoppas verkligen att det som står på lappen kommer stämma i verkligheten så att jag och Daniel kommer få åldras och bli gamla och senila tillsammans haha. Det var iaf en mkt fin gest och något som gjorde mig riktigt rörd och varm inombords. Så kraaaam på dig Genet din underbara donna!!


Ovanför ser ni min preliminära förlovningsring som jag egentligen önskar att min riktiga också kommer se ut som. Men isof skulle det nog kosta skjortan så jag får nog tänka om lite och på något sätt hitta en liknande variant i en vettig prisbild

2010-11-14

Releasefäääääst!!


I fredags hade brorsans band The Crystal Caravan releasefest på Scharinska för deras andra album Against The Rising Tide och lokalen var verkligen knökfull med folk. En annan rolig grej under kvällen var att 3 stycken andra lokalband från umeå uppträde med varsin egen version på en Crystal låt. Bäst tyckte jag Julia Pastrana var, då dom gjorde en ny tolkning på Desert King. Tjejbandet NARS var inte heller fy skam då sångerskan rockade järnet med en höggravid mage gungandes i takt haha. Själv blir man riktigt stolt och lycklig över att se sin storebrorsa spela som en gud och njuta i strålkastarna, vilket han verkligen förtjänar. Det är en enorm talang han har och det är vid såna här tillfällen hans rätta jag kommer fram.

Bror min med långhåret, gura och skelettröja dvs precis så som det ska vara

Jag och Daniel laddar upp i Spanska salen i väntan på kvällens huvudband

Ett äkta fan står ALLTID längst fram ( iaf dom första låtarna tills trycket blev för stort ) Sen tog lillebror challe över ansvaret

RG och mamma försöker enas om vem som har mest hårvolym och i detta fall vann nog RG då hans skägg vuxit ihop med resten av frillan och fyller på utbudet en anings aning

RG THE MAN!

Steve och Pierre jammar järnet och ger verkligen publiken det dom kommit dit för att se

Förra veckans stora händelse gick inte att missa då dessa snygga posters satt uppsatta lite här och där i stan.

Här ser vi även en mkt stolt flickvän till en glad Pierre då spelningen var över och allt hade gått bra

Men dom mest stolta och största fansen ser vi nog här dvs Mamma och Pappa och VK:s recension dagen efter ser ni här

Min pappa är starkare än din pappa!

Idag vill jag och alla mina syskon fira världens bästa pappa!
Så hurra hurra hurra!!!
Du är bäst och vi älskar dig i massor.

Här ser vi pappa i sitt esse på sin egen byggda flotte i sommarstugan. För är det något min pappa är kungen utav är det att hitta på galna projekt, och detta blev ett mkt mkt lyckat sådant!

2010-11-11

Diamonds are a girls best friend!

Ok nu borde i princip alla ha tagit del utav årets STORA nyhet som levererades sist här på bloggen och PANG så var ringjakten igång!! Eftersom jag som sagt inte fick några ringar på plats då vi förlovade oss, och eftersom Daniel visste att jag är alldeles för kräsen för inte få vara med och välja. Sitter jag nu här utan en ring på mitt finger. Så pga detta har vi varit stammis på alla guldsmedsbutiker i stan nu i veckan då vi kollat runt och försökt skapa oss en uppfattning om vad man faktiskt vill ha för något.

Kan väl säga som så att SATAN VAD SVÅRT DET ÄR!!! Finns ju miljontals varianter att välja på och alla ser rätt lika ut. Vi har iaf kunnat besluta oss om 1 sak, vilket är att vi ska ha vit guld, yesss!! Själv vill jag antingen ha en bred ring som dessa...





Eller en liten och diskret. Hmmm... det är ju så förbaskat svårt så det här lär nog ta ett tag innan man beslutar sig. Det dumma är bara att man vill ha en ring på fingret Nuuuu så man stolt kan visa för hela världen att jag faktiskt är förlovad ( och så man inser själv att det faktiskt har hänt ) Fast egentligen skulle jag kunna nöja mig med ett snöre så som i min favofilm Greven av Monte Cristo. För självklart är det inte det materiella som räknas och som gör mig lycklig pryltokig som jag är. Utan det är ju faktiskt vetskapen om att Daniel verkligen vill leva och gifta sig med mig, just mig av alla vackra, söta och trevliga tjejer som finns där ute. Haha han måste ju vara knäpp och vet han egentligen vad han ger sig in på ( Jag tror fan inte det) Får hoppas inte, samt att jag lyckas fortsätta att förblinda han om vetskapen om mitt rätta jag muuuooohahahaaaa!!

2010-11-10

Jaaaaaaaaaaaaa!

Nu i helgen åkte jag och Daniel iväg på en liten semestertripp för oss själva uppe på Södra Berget i Sundsvall. Hotellpaketet med Spa fick jag av Daniel i födelsedagspresent och helgen blev verkligen hur mysig som helst!!

Vi började dagen med att ta bilen upp till toppen där vi passade på att kolla in utsikten och försöka känna igen alla små färggranna prickar till hus nedanför.

Daniel hade överraskande nog även plockat med sig sin finkavaj som han satte på sig, vilket fick mig att dregla lite extra

Lyckligt nog hade vi tur med vädret då det var klart och gav bra utsikt. Tyvärr var det svinkallt och riktigt blåsigt vilket gjorde att man helst höll sig inomhus ( i alla fall jag )

Men även jag ville känna mig lite extra fin så jag kläde också upp mig lite och gjorde mig redo för en romantiskt middag med 3 rätters i den tjusiga restaurangen.

Innan middagen hanns det med en massa badande och bastande i hotellts spa där dom hade en riktigt häftig utomhuspool som vi strandade i tills vi blev russin på både fingrar och tår.

Middagen var riktigt god och här får ni ett smakprov på efterrätten som bestod av en smördegspaj med mangosmak

Under middagen pratade vi om allt mellan himmel och jord medan vi passade på att mysa i varandras sällskap tills restaurangen stängde.

Där efter ville karln min bums ut i blåsvädret IGEN för att kolla på utsikten, vilket jag efter mycket tjat gick med på. Väl ute i stormen med alla små små lampor från staden och med en vacker stjärnklar himmel ovanför oss så hände det....
Daniel gick ner på knä ( nervös som han var ) och friade till mig.

Vi har fram tills nu inte sagt något till någon och ni som läser detta blir dom första.
Vi antar att våra kära familjer och vänner blir smått överraskade utav detta men vi ville passa på att busa till det lite ;) Vi vet ju att dom flesta vi känner följer min blogg och tyckte därför detta blev på ett passande sätt. Ifall ni undrar vad jag svarade så blev det självklart jaaaaa!

Så sen i lördags kan jag meddela att jag känner mig som världens lyckligaste då min underbara Daniel ÄNTLIGEN slog tag i saken och frågade :) Och frågar vi Daniel så är han mkt lättad över att det äntligen är gjort och att svaret blev Ja.

Så det är med stor glädje och kärlek vi härmed meddelar att vi nu är
FÖRLOVADE!

2010-11-09

Syskonkärlek!!

I fredags fick jag överraskningsbesök på jobbet då lillasyster Nelle med lillebror Challe dök in och sa hej. Och även om jag visste att Nelle var på väg hem för att spendera några dagar hemma från jobb i sthlm så blev jag riktigt förvånad faktiskt. Självklart blev jag överlycklig att se dom både men det var lite extra mysigt att äntligen få se systeryster igen :) Det är verkligen jättekonstigt att hon faktiskt bor i sthlm nu. Och eftersom jag själv drog söderut på fredagen så blev det raka spåret hem till Sävar i söndagskväll då jag var hemma i stan igen. Väl hemma bjöds det på nybakade lussebullar och tecknad film dvs en alldeles alldeles underbar kväll hemma med familjen.


För min del blir det till att planera in en sthlmstripp i dec då jag bara måste ner och hälsa på henne i lyan och på jobbet. Sen blir det för hennes del att visa mig hennes bästa sidor av sthlm då hon i detta fall kan stan bättre än mig, vilket är mkt mkt weird. Ajaa puss o kram på dig syster så ses vi inom kort. Du är bäst!!

Nitlott!

Kan väl meddela att detta hus på Haga blev det inte heller, men jakten fortsätter.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...