2010-10-31

Vad är det här för nötter?? Del 1

Igår var det exakt 1 år sedan Rebban tog sitt sista vinglas då hon fick veta att hon väntade barn. Igår 1 år senare var det alltså dags för en mkt mkt kär reunion då mamma rebban hade lämnat Leia hemma med Andre för en galen utekväll med alkoholhalt i blodet. Kvällen var underbar på alla sätt och vis då det blev mkt skratt i vanlig Bill och Bull anda.

Vi kröp in i våra pälsar och tog på oss klackisarna för att sen ta Dannetaxi ner till schtaaan där kvällens partajande fortsatte

Vi bestämde oss för Allstar dvs vårt tidigare andra hem året 2005 och möttes utav självaste Darth Vader

På plats hittade vi även denna coola donna och...

min gamla Emanuel som jag kunde berätta gamla Sävar/Täfteå historier från förr med

Efter det dök även Rollne upp och drog igång kvällens tequila race som garanterat är orsaken att jag mår som FAN idag

Kvällen till ära fattade jag inte heller hur man skulle dricka som vi har bildbevis på här då jag tar citronen innan jag shottar tequilan vilket är ett mysterium haha. WHY WHY??

Alla var iaf mkt glada att var kära rebbis var med ut

T.o.m Jacob var så glad att han drog av sjörövarminen. Arrrrrgggghhhh!!!

Klick!

Jag är fortfarande brunett och har svårt att vänja av mig mitt tidigare blonda hår även om jag mer och mer gillar nya färgen då jag lyckats hålla mig bort från panikköp av slingmedel som annars alltid varit en klassiker så fort håret blivet mörkt. Hmm... jag kanske förblir brunett?!

Mitt Entourge!

Här är några bilder jag knyckt från fejjan från vår DD reunion sist. Jag tycker bilderna talar för sig själv då man kan se vilket galet trevligt gäng vi var.

Festfina, glada och lite smått besatta då man kollar in ögonen

Detta kort ska jag baske mig framkalla och rama in samt placera på något mkt specielt ställe i lägenheten.

2010-10-26

Världens bästa!!!!!!

Här har vi min älskade älskade farfar som jag tillsammans med farmor tänker på dagligen. Man saknar dom för jämnan och det bästa med året är sommaren då vi får ses i massor under semesterveckorna i stugan. Känns jobbigt att farfar blivet så gammal och glöms och att man tyvärr inte kan göra något åt saken för att ändra på det. Det måste även kännas riktigt hemskt för lilla farmor att nu bo alldeles ensam då farfar sen några veckor tillbaka flyttat in permanent på hemmet. Är det något man önskar är det att vrida tillbaka klockan då både farmor och farfar var yngre och hade mera ork.

Nu när farfar varit så dålig den senaste tiden glömmer lätt bort hur han var innan glömskan tog över vilket skrämmer mig lite. För även om jag minns så himla väl alla äventyr och roliga stunder man haft tillsammans så är det dom små sakerna runtomkring som lät försvinner. Det är alltså dom naturliga sakerna som tex när han kunde hänga med och diskutera vid middagsbordet, Väcka en alldels för tidigt på morgonen genom att berätta intressanta historier som gjorde en pigg trots att man inte ville det, Sitta i baksätet eller bara bli skjutsad medan farfar kör, Se han köra den blommiga skottkärran med bråte ute i sommarstugan, Plocka bär ihop, Bli irriterad över att han ALLTID paxade tv:n för rapport, aktuellt och sport, Att vakna på julaftonsmorgonen och veta att både farmor och farfar kommer fira dagen tillsammans med oss, Att spela golf ihop och se han prata och känna alla människor vi möter under rundans gång. Men framför allt saknar jag den där trygga känslan man alltid kände inombords då man hade sin starka och mkt kloka farfar vid sin sida. För som man framför allt minns så fanns det inte mkt som varken gjorde farfar arg eller irriterad utan han har alltid haft en härlig livsinställning precis som pappa

Blir till att åka ner och hälsa på både farmor och farfar snart då jag håller på och längtar ihjäl mig efter deras mysiga kramar och pussar!

Lite kort i rocken

Hahaha jag ÄLSKAR verkligen detta kort!!!! Jag minns så väl då bilden togs i fredags under modevisningen att jag tom sträckte lite extra på mig och tänkte tyst för mig själv -Jag borde inte se så himla kort ut jag har ju tom klackisar på mig! Men ack ack så liten jag ser ut mellan Marina och Jossan hahaha. Som tur var vann jag istället ligan i att ha på sig det mest glittrande plagget, vilket jag är mäkta stolt över :)

Drömhuset!


Jag och Daniel har på senare tid drabbats utav hussug och var idag pga detta på husvisning i området Haga där ett sekelskiftshus var till salu. Grymt läge, mysig stil och hyfsat ok i pris. Vi visste att det skulle vara ett riktigt renoveringsprojekt men när vi väl var på plats och hade tom Pierre och pappas exeprtutlåtande så bygger typ åsnan ior stadigare varianter. Lite trist var det måste jag faktiskt säga då jag hade hunnit förälska mig lite i huset :( Men men det var väl inte meningen och imorn ska vi iväg på en ny visning som vi får se vad det bringar för nyheter.

Detta hus blev det inte men det ska bli spännande att se vilken stackare som tar på sig evighetsprojektet. Blir att promenera förbi det lite senare och se vad som hänt på renoveringsfronten.

2010-10-25

Fredagens modevisning!!

Åhhhh det var så kul och alla var så fina. Riktigt riktigt lyckat blev det och för er som både var där eller inte kan ni uppdatera er på Kii:s blogg eller denna härliga bildshow som jag hittade ute på nätet.


2010-10-24

Pryloman!

Imorn är jag ledig och tänkte passa på att dra iväg en sväng på myrorna för en liten pryljakt till hemmet. Något jag verkligen skulle vilja hitta är denna barnbok som Stig Lindberg illustrerat bilderna till och som jag verkligen placerar högt på fyndlistan. Jag tänkte även försöka hitta lite passande pynt att använda till provrummen på Kii som vi planerar att göra om med en liten mera personligare touch. Så det tåls att se vad man kommer hemsläppandes med helt enkelt :)
Trevlig söndag nu och tack Jessie, Jannie, Rollne, Johan och Tony för den mkt mkt trevliga gårdagen!!

THE CRYSTAL CARAVAN

Weeiihoooo!!! Den 12 November släpper brorsan och hans band nytt album med namnet Against The Rising Tide. Självklart blir det releasefest som man måste gå på och visst dyker ni också upp!! Partyt håller hus på Scharinska Villan


På bilden ser vi jag och Emil som röjer loss järnet längst fram under deras spelning på Fabriken och pappas 50 års fest för 2 år sedan. Pratbubblan är det dock Tony som klistrat dit haha och kortet finns hemma uppsatt på kylskåpet som ett härligt minne från kvällen

Lyx!!!!

Då Daniel fyllde år fick han den här fina och glammiga lådan utav mamma och pappa som innehöll champagne, vitt vin, rött vin och dessert vin. Vi blev galet glada båda två och eftersom den känns så himla lyxig vill man inte öppna upp någon utav flaskorna när dom ligger så där fint tillsammans. Det ska därför bli extra spännande och se vilket tillfälle man väljer att korka upp dom.


För tillfället bor hela lådan i vardagsrummet och används mera som en fin dekoration fram tills den rätta tidpunkten blir av helt enkelt :)

2010-10-23

GRATTIS UPP PÅ HÖGTIDSDAN!!!

HURRA HURRA CHARLES !!!
IDAG BLIR DU 1 ÅR KLOKARE
&
ÄLDRE


PUSSSSSS
DU ÄR BÄST!!!!

2010-10-21

Ännu en inneboende

När jag fyllde år fick jag i present utav farmor och farfar deras gamla fina keramikuggla som jag blev jätteglad över. Ugglan har så länge som jag kan minnas alltid stått i deras bokhylla i vardagsrummet. Jag har även svaga minnen att den en gång i tiden hade på sig en liten liten studentmössa... men jag kanske minns fel. Hur som haver har jag gjort lite research på Ugglan och där fick jag bla veta att den är tillverkad utav en kvinnlig konstnär med namn Mari Simmulson som ursprungligen kommer från St Petersburg. Ugglan tillverkades mellan åren 1966-1969 på Uppsala - Ekeby kremikverkstad och finns inte i så många exemplar vilket verkligen gillas.

En annan som blev himla glad över min nya present var vår första auktionsuggla Toka. Så efter att ha varit helt ensam sen i somras så fick han nu äntligen en efterlängtat kompis att stå och glo med. Vår nya uggla som fick namnet Lång Lars verkar trivas kanonbra i vårat vardagsrumsfönster och dom är så förbaskat söta ihop. Man skulle iofs allt bra gärna vilja veta vad dom hittar på för bus så fort vi lämnar lägenheten egentligen :)

REX Vimmel

Jag och Mandy fastnade tydligen på Rexvimml 2/10 Fattar egentligen inte alls hur det hela gick till då vi i princip hela kvällen stod på dansgolvet och röjde järnet. Kul iaf med ett extra litet minne ifrån kvällen i samband med detta kort :)

One night in hell!!

I tisdags var ingen trevlig dag direkt!!! Vaknade tidigt på morgonen med magont, illamående och yrsel. Resten av dagen spenderades ungefär så här... fosterställning på badrumsgolvet, fosterställning på sovrumsgolvet och sedan resten av dagen i sängen. HUVA!!!! När man mår så där dåligt och man skulle få alternativet att trycka på en knapp där det står Jag dör hellre så skulle man i panik nästan trycka alltså. Idag känns det betydligt bättre då illamåendet som är det värsta iaf försvunnit men jag känner mig trots allt inte hundra då man känner sig svag, trött och får återkommande magont stup i kvarten. Så just nu ligger jag här hemma i sängen och tycker smått synd om mig själv buuuhuuu!!

Jag har dock en plan i mitt huvud och det är att vara frisk och laddad till 1000 imorn. För jag tänker för guds skull inte missa årets modeshow som vi på Kii kommer styra upp med. Så det blir till att vila vila vila inför morgondagens stora happening som jag hoppas ni alla köpt biljetter till. Det kommer bli galet kul och massvis av shyssta outfits att spana på där uppe på catwalken.


Vill ni ha mer info om morgondagens modevsining kan ni klicka på bilden ovan eller denna länk.

2010-10-18

Testing testing!!!!


Hmm... jag är fortfarande kluven om det här med håret. Klippa eller inte klippa... That is the question! Satte upp det lite snabbt igår för att känna av känslan att inte ha något där som hänger och slänger nerför axlar och rygg. Tyckte iofs att det såg rätt okey ut men det är ju det där att man i detta fall bara kan släppa ner håret så finns det kvar. Värre blir det ju när både sax och rakmaskin varit framme och trimmat på topparna. Hmm... aja det tåls att funderas på lite till helt enkelt.

Girls night in!

I lördags var jag ledig och dåligt tajmat drog Daniel hem till Sundsvall för att hämta hem våran bil och se Giffarna. All alone passade jag därför på att bjuda hem några parytpinglor och fick i samma veva ett riktigt efterlängtat besök från världens bästa Liv som var hemma på en snabbvisit. Det var verkligen galet kul att se henne igen och jag insåg då hur mkt man saknat hennes närvarao :( Som tur var hade vi flera timmar på oss och det blev massvis av chit chat om både det ena och andra. Jag och Jessie hade bla grymma problem att komma på vad det där nedrans programmet hete som gick ut på att man var specialist på ett ämne och som man sen fick tävla om medan man satt instängd i en bur. Det var även värsta vinjetten då programmet började som vi kunde nynna på men inte komma på vad det fasiken det hette???? Så snälla ni hjälp till här om ni fattar vad jag pratar om. Hmm... vad hände mer? Vi åt kladdkaka, chips och massvis av godis tills jag mådde illa. Eftersom jag själv inte drack något då jag skulle upp och jobba tidigt på söndag blev det bara vatten och alla typer av slisk man kunde proppa i sig. Jag hade kanske mått bättre om jag hade valt alkoholen ist haha.

Här ser vi hela tjejmaffian + Jannie som tyvärr inte stannade hela kvällen då en blindtarm kort kanske inte är den bästa av partyhöjare :( Sen var ju även Maria hemma på besök från kylan och pluggandet i Ssvall vilket var superkul. Så det var verkligen en kanonkväll och något jag hoppas att vi mkt snart kan göra om då även jag kan haka med ut. Jag är iaf galet tacksam att man har så underbara vänner som inte nog med det även är galet snygga, kloka och har en fantastisk syn på livet.


Kvällens look blev lite lockat hår då jag för första gången på länge pluggade in plattången. Ni ska bara veta vilket beroende jag haft av denna plattång men som jag nu det senaste året lyckats ta mig ur tack och lov. Mina stackars hårlockar är nog överlyckliga utav detta kloka besök men ibland vill man ju stryla till sig lite extra och då är det ju inte hela världen att den plockas fram :)

2010-10-13

The sleeping beauty!

I dag är ingen vanlig dag då det är lillasyster Nelles 21 års dag :) Egentligen tror jag fortfarande att hon är ca 11 men eftersom hon nu flyttat till storstan, skaffat boende o jobb samt är ute och ränner på diverse uteställen så måste man kanske börja inse att hon faktiskt inte är så liten längre. Åh andra sidan så har den här damen garanterat sovit bort en tredjedel utav livet då hon verkligen är mästarnas mästare på att ligga och sova lite här och där och varsomhelst - närsomhelst. Hur som haver så är hon den bästa syster man kan önska sig och eftersom hon inte finns kvar istan längre får hennes STORA paket vänta på att bli öppnat lite längre än vanligt.

Så puss och kram och grattis grattis till både jobb, lägenhet och såklart din nya ålder som innebär att alla pubar i världen håller dörrarna öppna för en donna som dig :)

2010-10-11

Ny blogg att följa!!!

Härmed välkomnar jag vår nya fantastiska Kii blogg :)
Så det är bara klicka in på länken nedan och följa den slaviskt då vi kommer försöka inspirera och uppdatera er med allt nytt som händer på fronten. Sen får ni ju även lite extra koll på vad jag och mina härliga arbetskollegor sysslar med på dagarna hehe :)

HÖSTMYSSS!!!



2010-10-04

Hittegods!

På väg hem efter krogen i lördags hittade jag denna stiliga karl som fick äran att följa med mig hem som kvart i 2 ragg :) Som tur var vaknade jag upp morgonen efter och hade inge ångest what so ever haha :)

DD Reunion

I lördags mina damer och herrar hade vi efterlängtad DD fest med gamla gänget hemma hos mig. Det var sjukt kul att träffa mina gamla fina arbetskollegor igen och som jag redan innan förstod blev det en galet trevlig kväll inomhus och ute på Rex. Denna gång var kameran ordentligt laddad så det pepprades på rätt bra under kvällens gång vilket ni ser resultat utav här nedan.

Teamwork i drinktömning a la Natalie och Amanda

Hey oh Let´s Go!!!

Looking good! Looking really good!!

Jag och Freddan going wild and crazy on the dancefloor

Danne the man in action

Jag och Sundsvalls nya pudding nr.1

Jag och The Godfather himself

Les triplettes de Rex!

Jag och min älskade Frank the tank

Här ser vi kvällens lamkött Alexander och Danne!!

Maaa maaa ppppoker face!!!

Freddan ser iaf ut att trivas som fisken i vattnet

Balkongmys!

And in the left corner we have Benji the man!

WOOP WOOP!!

Här ser vi tjejversionen av dom tre musketörerna

Världens hetaste Carina med en leopardtämjare vid sin sida

Vassst kan det vara???

Jultomten och Maria Montazamis okända tvillingsyster var även förbi och lämnade lite fina paket till födelsedagsbarnet

Här ser vi en D&D trio som var med från starten 2008, de ni!!

Jaa vad ska man säga.... klockrena bilder och en klockren kväll. Ni är underbara!! Bara en fråga återstår... när ska vi köra nästa omgång ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...