2010-06-21

Bröllop VS Fotbolls-VM

I helgen måste ett 3:e världskrig ha ägt rum i alla dom hushåll med endast 1 tv-apparat att glutta på. För alla karlar ville nog absolut inte missa fotbollen medan alla vi tjejer bara inte kunde missa ett superromantiskt prinsessbröllop med all dess glitter och glamour. Så hur tänkte den där Fifa-ledningen egentligen när dom bokade in fotbollsvm under samma dag som Victoria och Daniels bröllop??? :) Själv gjorde vi det himla enkelt och packade in oss i bilen för att dra till Sundsvall och fira in CH och Johannas nya villa vilket fick oss att missa både och.. Okey lite sport på radion blev det nog men iofs jag uppdaterade mig rätt hårt på mobben med diverse bröllopsbilder från den pågående vigseln också :) Som tur var såg jag konserten kvällen innan som regeringen gav i bröllopsgåva och jösses vad jag bölade haha. Jag brukar nästan aldrig gråta till sånt, men den här gången sprutade verkligen tårarna under hela konsertens gång. Det blev väl helt enkelt för mkt romantik på en och samma gång och jag insåg snabbt att detta är något jag också vill vara med om inom en snar framtid. Detta var dock något som Daniel såg mest stressad utav att höra då en söndersnyftat Natalie klev ut från sovrummet rakt in i fotbollskväll och undrade hur hans kärlekslöfte skulle låta haha.

Men men tillbaka till Sundsvall....Väl framme och lite sena kom vi iaf i precis lagom tid för att skåla alla välkomna och sen hugga in på den nygrillade maten. Mmmmm!!! Kvällen var sedan hur trevlig som helst och dom hade fått det så himla fint med nya köket och allt. Det enda trista är att man aldrig riktigt hinner umgås så länge som man vill då vi alltid har en tidtabell att följa för att hinna med allt. Som tur är vankas det semestertider då det blir till att stanna lite längre och slippa all stress. Ahhh bara 2 arbetsdagar kvar sen blir det sommarstugan och massvis av middsommargalej :)

Här ser vi vår inflyttningspresent som vi gav bort i lördags. Det är ett kakfat från Indiska med diverse smått och gott som jag proppat in under glaskupan :)

Husets hund Vilmer som även han höll sig vaken fram till sena natten då det fanns massvis av nya människor att snosa på
Kvällens värdpar och glada husägare :)
Mina två favoriter dvs Johannas sjuuukt goda pannacotta med rabarberröra, samt ett glas Baileys

Och lyfter man på locket vad hittar man då där..... jo Italienska mandelskorpor, Umé -TE, brända mandlar och muffinsformar som dom i framtiden kan baka med för att fylla på fatet då nytt då förhoppningsvis allt det andra ätits upp ;)

Visa alla

2010-06-17

Skrattfest!!!!

Jag har på allvar ont i magmusklerna sen dagens skrattfest hemma i Sävar med brorsan där vi gick igenom en massa gamla Pyjamasklipp. Ett måste blir att bränna ut alla säsonger och ta med till stugan så man har något att glo på en regnig dag inomhus. Jag förstår verkligen inte hur dom klarar av att hålla sig i dessa pinsamma situationer och blir helt kär och galen i underbart charmiga Peter Magnusson. Love love love samt titta och njut gott folk!







Jag har ätit pannkaka!!!

Då var man nyss hemkommen från Sävar där jag, Challe och Nelle rafsade ihop en tjockpannkaka som vi tryckte i oss och befinner mig därför i matkoma just nu :)
Har annars varit ledig idag och hunnit med en lååååång shoppingrunda i city samt tagit en fika med Rebban. Det är galet vad magen hennes blivet stor och hon är så söt när och vankar fram och tillbaka som en ankamamma när hon går :) Det ska bli så spännande att se vilken filur som befinner sig därinne och snart mkt snart blir det dags att dra till BB för rebban och Andre som efter det intar en helt ny fas i deras liv. GALET!!!!

Själv insåg jag nyss att jag bara har 5 arbetsdagar kvar tills det vankas lite semester och midsommarfirande i stugan vilket känns underbart :) Jag längtar verkligen som en tok tills vi får bada tunna, spela golf, åka flotte och träffa farmor och farfar. Myspys är verkligen det rätta ordet. Till helgen är vi bortbjudna på husfest hemma hos CH och Johanna vilket ska bli himla kul. Det blir därför att dra direkt efter jobbet på lördag till S-svall för att sen fira in deras nya lya ordentligt :) Men innan dess ska vi hinna stöka ur lillrummet som ser ut som HEJ KOM OCH HJÄLP MIG!! Ushhh så tråkigt och har pga detta dryga projekt redan en uppbokad fredagskväll :( Ajaa nu ska jag dola lite här hemma innan det blir dags att krypa till kojs.

Fikatajm med Rebban som slagit till på ett glas saft och en STOR bulle :)
När man talar om troll så står dom i farstun.... och här ser vi världens goaste Emil och Magnus

Linslusen Trisse som försöker fjäska till sig lite stekt fläsk från kvällens mumsiga tjockpannkaka

Jag i min nya hårfärg och frisyr ( samt Daniels nya snygga tröja )

2010-06-14

FOTBOLLSFEBER!!!!

Här kommer ett sjukt skönt klipp där Ravelli drar en svårsvarad fråga till fotbollskunniga Mats Nyströms :)

2010-06-13

Sköna sköna söndag!

Här ser vi oss två ute i Sävar och jag måste verkligen säga att denna helg varit helt underbar då jag och Daniel haft en massa ledig tid tillsammans att göra ingenting planerat på utan bara tagit dagarna som dom kom. Det blev därför lite olika impuls aktiviteter som tex ta en glass i solen nere på torget, strosat i butiker och shoppat kläder åt Daniel som blev superfin i sina nya Levis jeans. Vi har även beställt tapeter till lilla rummet som snart ska renoveras samt ätit mysig lunch på Waynes tillsammans. Sen uppskattar man ju så himla mkt bara en sån sak att få vakna tillsammans utan att behöva stressa iväg till jobb utan ist äta frukost ihop och bara ligga kvar i sängen o kramas. Mmmmm.... så mysigt :)


Förutom allt detta jag hann göra tillsammans med Daniel har jag även klippt mig, haft en superrolig utekväll med tjejerna, hälsat på världens sötaste Rebban med mage, samt snabbgrattat Andre på hans B-day. Helgen avslutades dock med klass då vi styrde upp grillfest hemma i Sävar där alla syskon + Pierres pingla kunde vara med och smaska loss. Och satan i gatan vad gott det blev alltså. Det var verkligen matorgasm på hög nivå och samtidgt superkul att hinna umgås lite med min fina fina familj. Jag fick även agera sömmerska en sväng och rockade till syrras jeansväst genom att sy på en ryggpatch, vilket blev riktigt riktigt bra. Som tack för besväret fick syrran joina mig ut till leksaksförrådet där vi grävde runt för att hitta gamla leksaker, tv-spel och en massa annat skrot som burits ut genom åren. Det blev pga detta en famn med olika saker som fick följa med oss hem till stan och som jag senare ska plåta och visa upp för er. Så tack alla ni som förgyllde min helg och speciellt du min fina fina Daniel.


And party, and party, and party!!

Yeeeehaaaa!!! Igår var det verkligen klackarna i taket då vi trotsade kvällens regnväder och styrde upp en riktigt härlig utekväll på REX ist :) Och jag säger väl som så att det blev en riktig shysst kanonkväll med trevligt sällskap och en massa moves on the dancefloor som sent ska glömmas. Vi fick tom med oss den gamle räven Frank the tank att joina sällskapet, vilket var hur kul som helst. Sen hade vi ju även superpinglorna Jessie och Jannie som enbart bilat upp till Umeå från Strömsssund bara för att haka på ligan ut och göra stan osäker, de ni :) På plats fanns även 3 st nytagna glada studenter vid namn Benjamin, Ida och Nina som tro det eller ej hade ork kvar i kroppen att partaja loss. Vi hade även världens bästa Liv och hennes supersöta kompis Anna som förgyllde kvällen med deras trevliga närvaro. Sen tro det eller ej hade Franco med sig 2st lagkompisar till Daniel med sig vid namn Tony och Sammi. Himla kul med lite trevliga boys att hänga med då det i vanliga fall oftast blir tjejligan som styr upp galej :) Och sist men inte minst var ju värdinnan Maria med att skakade rumpa och dricka bubbel. Så jag menar har man ett sådant härligt gäng att hänga med kan en kväll som denna aldrig bli tråkig. Nedan bjuder jag på lite bilder så ni kan sätta ihop 1 + 1 vilka jag pratar om, och vilka som var med och gjorde kvällen till så trevlig som den blev :)




TACK ALLA FÖR LÖRDAGENS ALLA SKRATT OCH MINGEL!!

Ett liv i pixlar

Hittade denna sjukt häftiga video på youtube som jag bara blev tvungen att dela med mig. Så titta och njut :)

2010-06-11

Studentens lyckliga dag!

Igår tog lillebrorsan studenten och blev därmed även den sista i barnaskaran att ha avverkat skoltiden ( iaf för den här gången hehe ) Så med solgudarna på studenternas sida blev det en toppendag trots att både bror och jag legat superförkylda in i det sista. Jag vaknade själv på morgonen med ett stort leende på läpparna då jag verkligen minns hur glad och speciell denna dag i livet var. Sen blev jag såklart också helt sjuk av avund då jag insåg att Challe skulle få vara med om detta ögonblick heeeela dagen lång och jag skulle endast få stå på sidan om titta på :( Detta dög iofs väldigt bra, då man fick uppleva denna känsla genom alla studenters glada miner, sång och glädjerop vilket gjorde en helt varm inombords av ren lycka :) Vi som grattade lillgrabben under dagen var hela familjen + Daniel, Evelina och Morfar. Tyvärr kunde inte Farmor, Farfar och Mormor medverka på plats men som tur var finns det bildbevis att han faktiskt tog studenten att titta på :)


Mor och dotter i ivrig väntan att få träffa en alldeles färsk arbetslös spoling

Huvudpersonen himself och helt överlycklig!

Stolt storasyster med en mkt glad lillebrorsa
En dag som denna är det faktiskt helt omöjligt att dölja sin lycka :)

Im the king of the world!!!!! Iaf så känns det när man står där på traktorflaket med studentmössan på sig

Här ringer det äntligen ut för sista gången

Söta söta mams och papps :)

Söta söta bror min :)

Jag och Nelles fina fina ros som hon gav till brorsan som tyvärr sen försvann i allt tumult uppe på traktorflaket

Hemma i Sävar vankades det senare supermumsig studentmiddag som sent ska glömmas vill jag lova. Grymt jobbat mamma och pappa då middagen ägde.

Stolta föräldrar som grattar sitt fjärde och sista stundentbarn
och avslutar på så sätt ett stort kapitel.
Dagens bästa studentbild som självklart pappa inte kunde hålla fingrarna borta ifrån att photoshoppa till lite hehe

Jadu.... det var 9 år sen sist då det var ombytta roller på denna bildoch jag var den med studentmössan på sig :)
Challe läser Nelles bortförklaringsbrev varför hon inte kunde finnas på plats och gratta honom personligen då det faktiskt finns ett liv efter skolan då man ist för plugg måste jobba :)

Peppad till tusen med humöret på topp
Lakan med slogans på dvs en riktig studentklassiker
Challe checkar in sin studentskylt och försöker koppla att han faktiskt varit så liten en gång i tiden att han rymdes i en liten balja
Helt enkelt en dag att minnas och måste verkligen säga att Challe gjort ett riktigt bra jobb som kämpat sig igenom 3 tuffa år i Inter Class där alla lektioner äger rum på engelska. Helt galet om man tänker efter och något som du lilleman är ensam om att ha gjort trots 3 syskon. Så nu mamma och pappa efter totalt 23 år med något barn i skolbänken kan man i princip säga att ni slutade upp med 1 handelsman, 1 samhällsvetare, 1 ledare och en engelska lärare hehe :) Bra jobbat. Vad sägs om kaffebröd och pension nästa för er del eller ;)

2010-06-06

Dagens bild :)

Hahahaha jag kan inte sluta skratta :) Hittade nyss denna sjukt skabbiga bild i min fotomapp. Hur kan man ens komma på idén att rita så här och hur har jag lyckats ladda hem den hahahaha. Ajaaa jag blev helt enkelt tvungen att dela med mig av denna hysteriskt roliga bild som måste ha uppstått då någon fått i sig alldeles för många svampar av fel sort :)

Vamos a la playa

Ja jösses vilken helg och vecka det har varit. Fullt ös medvetslös kan man som säga. Vi har bla haft en härlig spanjor vid namn Manu på besök som förgyllt vår vardag. Sen har jag jobbat som en tok och förhoppningvis visat vart skåpet ska stå. I fredags blev det lite grilltajm hemma hos Johan och Malin direkt efter jobbet för att sen dra hem till våran lya där det blev grabbfylla och utgång för boysen. För min del som skulle upp och jobba tidigt på lördag morgon valde dock att stanna hemma för att vila upp mig och vakna morgonpigg, men icke!!! Denna plan sabbades rätt hårt då ett högljutt gäng grabbar bullrade in hos oss kl halv 3 på natten för att äta nattmat och prata loss. Galet irriterad och sjukt trött steg jag upp morgonen efter medan en klubbad Daniel fick ligga kvar i sängvärmen och bara sova ut. Om blickar kunde döda säger jag bara.

Hur som helst så insåg både Daniel och Co att deras idé om att dra hem till oss och äta kanske inte var den smartaste. Jag möttes därför av en bukett röda rosor tillsammans med en söt liten lapp och en oöppnad barcardiflaska hemma på köksbordet efter mitt jobb som fick mitt humör att genast hamna på topp igen :) Jag fick även en egen plockad blomsterbukett samt en godispåse av Tony som såg livrädd ut då grabbarna åter igen anlände till oss för att dra av fest nr 2 haha :) Denna kväll kunde även jag haka på fullt ut även om vi faktiskt aldrig tog oss så långt då vi hade det så himla trevligt hemma. Kvällen innehöll mkt skratt, youtubeklipp och bildspel från förr som bla dom här hehe så titta och njut :D







Så tack älskling för dom fina blommorna och tack Manu för det trevliga besöket. Jag ser verkligen framemot ett kärt återseende då det är dags att packa väskorna för att hälsa på i varma Madrid och umgås mera på Manus hemmaplan :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...