2010-05-30

Bloggbreak

Jajjebox som det ser ut så har jag haft en liten variant av bloggbreak men nu är jag back in the game again. Sååå vad har hänt den senaste tiden undrar ni säkert. Jo nämligen detta....
Vi har gjort klart vardagsrummet som blev helt sjukt bra. Sett nya Sex and the City filmen tillsammans med syrran, haft intressanta möten, styrt upp morsdagsmiddag, Besökt JP:s brännbollsfest, Åkt på mattjakt och röjt upp kaoset vi haft här hemma.

För tillfället ligger jag och myser i sängen medan Bridget Jones rullar i bakrunden på vår nya fina Samsung tv som Daniel inhandlade idag :) Är ju såå himla mysigt med tv i sovrummet och sen känns det ju så himla lyxigt oxå :) Får även inte glömma bort den viktiga detaljen att jag även kan se på skräp underhållning medan Daniel ser på sporten på den andra apparaten. Its a win win situation helt enkelt :) Har annars jobbat extra denna helg och kan väl säga som så att lördagens lilla händelse gjorde det hela värt allt extra slit. Och nej jag har inga linser :) Till veckan blir det till att bla slå på storcharmen och visa vart skåpet ska stå för att sen hålla tummarna. För stunden blir det till att andas ut då min morsdagsmiddag inte brändes utan faktiskt smakade riktigt gott :) På menyn var det laxpaket i ugn med färskpotatis, smörstekt spenat och örtröra och en egen bakad äppelpaj till efterrätt. Det är ju alltid lika kul att ha familjen min på besök och längtar som bara den tills det blir sommarstugstider då man hinner umgås lite mera.

Nää nu ska jag trippa in till köket och hugga mig en äkta Sävarmarknads munk som mammsen så snällt köpt hem åt mig. För är det något man vet om mammor är det ju faktiskt så att dom alltid ställer upp för en i både vått och torrt och jag har haft den turen att jag fått världens bästa mamma inom den kategorin och mkt mer :) Puss på dig mammsen du är bäst!!!

2010-05-18

Det kommer mera....

I morse var jag och Malin på inköp för VILA då kommande höst och nyårs kollektioner skulle visas. Det är alltid lika kul att se vad som komma skall inför nästa säsong och mkt fint fanns det att välja bland :) Så nu när kommande styles är bestämda fick vi även en annan glad nyhet då vi även kunde köpa in min favoleggings som vi nu säljer på D&D. Jag har länge varit på jakt efter ett par blommiga brallor men tycker inte om leggings i bomull då dom har tendens att bli för stora allt jämt. Blev därför superglad då VILAS variant dök upp och blev genast tvungen att shoppa mig ett par. Så nu kommer en ny leverans med full stl sortering till veckan. Tillsammans med leggingsen blev det en hel del annat smått och gott som kommer passa utmärkt i sommar.
Så kom och köp, kom och köp gott folk och spana in alla nya sommarplagg :)

Sommarens snyggaste leggings, helt klart!

2010-05-17

Ringa en bulle!

Åhhh... vilken härlig helg det varit :) Pang boom sa det, så var sommaren här men värme, grönska, uteserveringar, mjukglass och grillning. Som jag berättade sist så spenderade vi helgen i kära S-svall tillsammans med Daniels familj och vänner. Det hanns med både det ena och det andra och som vanligt sprang tiden iväg och vips var det måndag igen. Nu i helgen hälsade vi bla på Robban och Malin plus deras 1 årig lilla dotter Emilia som var världens sötaste lilla charmtroll :) Vi hann även hälsa på CH och Johanna en sväng där deras renoveringsplaner hade haft stora framsteg. Sjukt duktig av dom båda att kämpa på så pass mycket med villan helt själva. Hatten av för er

På löradgen gjorde jag och Danne stan där vi besökte min favobutik Rummet + att jag hittade en helt ny favobutik som hette Återkommande mode och som tydligen hade funnits där sen 1½ år tillbaka. Själva butiken var som en second hand affär fast med enbart schyssta plagg att bläddra bland plus att allt var sviiiinbilligt. Så det tog inte lång tid förrän jag hittade en massa fina saker som fick följa med oss hem till Umeå. Efter det blev det glass på torget i det härliga vädret och jag måste verkligen säga att Sundsvall är verkligen en superhärlig stad att vistas i.

Senare mot kvällen drog grillpartyt hemma hos Daniels föräldrar igång. Vi fick även besök av Johan, Malin, Liam och CH vilket var roligt :) Tyvärr kunde inte Daniels syrra medverka pga dans SM. Men som tur var hann hon hem för att joina min shoppingrunda på Birsta / Ikea under söndagen vilket Daniel drog en lättnadens suck att hann istället slapp följa med ;) Som vanligt då jag och Kicki handlar brukar det alltid vara så att hon hittar massvis att shoppa, vilket hon även denna vända lyckades med rätt bra. Men faktiskt hittade även jag några plagg och inredningsgrejjer :) Så senare på kvällen var det en trött men mycket belåten Natalie som fick lyssna på Sverige - Canada matchen via radion hela vägen hem upp till Umeå.

Här sitter Daniel och försöker smaska i sig en kladdig mjukglass med lakritstopping på :)

Jag hittade även en Sundvsallsdrake med Stig Lindberg mönster som jag blev tvungen att plåta

Här ser ni mig agera grillmästare i avancerad stil med höger och vänster grillning

Och så här ska en 5 stjärnig grilltallrik ute a la Natalie
På en bänk med glass i båda händerna och en fullproppad shoppingbag vid sidan om... Kan man vara lyckligare ;)

On the road!

2010-05-12

On the road again

Till helgen blir det åka av då vi drar ner en svänga till Ssvall för att hälsa på Daniels familj och vänner och enligt väderrapporten ser det lovande ut då ryssvärmen är på ingång. Så äntligen ÄNTLIGEN ska det bli premiärgrillning så som jag har längtat. Jag har ju nämligen dom senaste 2 veckorna ( om man inte inräknar vinterhalvåret ) gått omkring och dreglat efter en saftig grillad köttbit med bea, majs, hallumiost och diverse grillade grönsaker. NIRVANA säger jag bara :) Antar att det blir jag som agerar förste grillmästare som vanligt, vilket jag ser framemot.

Sen hoppas jag så klart på en shoppingrunda på underbara Birsta City och IKEA med Kristina. Jag har ju fått en massa presentcheckar utav Daniels supersnälla päron som jag måste göra av med hehe ;) Vet iaf om en lampa som ska inhandlas men sen får vi se vad som hamnar i varukorgen. En annan sak jag även ser framemot är att lyssna klart på vår pågående ljudbok i bilen med Filip och Fredrik + att roadtrippa lite med Daniel vilket alltid är lite småmysigt.
Förhoppningsvis hinner vi även hälsa på CH och Johanna för att kolla av hur deras husrenovering ligger till. Var ju där och hälsade på för några månader sen då dom precis hade köpt huset så nu ska det bli spännande att se vad som hänt. Nedan ser ni några bilder från deras gamla lya då vi hälsade på en svänga och drog en fika på deras lilla altan. Tyvärr hade jag ingen bild på CH denna vända så ni får nöja er med oss andra

En sommarstilig Daniel

Grabbhörna i soffan med Johan, Liam och en skäggig lekfarbro

Här ser vi söta Johanna som kalasar till med kaffe och snask :)

Malin däremot hade paxat ett glas rött då hon efter ett antal månader fått lov att klara sig utan denna mumsiga dryck. Men väntar man på något gott så....

Kvällens Elvisvin blev en succé

2010-05-11

På tisdag - på torsdag!!

Sitter här hemma och försöker samla ihop alla tusentals bilder jag tagit genom åren och sen sparat på diverse olika datorer. Suck!!! Man kan väl summera denna variant av pyssel som en evighetssyssla nästan. Det roliga är dock att man hittar många roliga bilder man glömt bort eller aldrig egentligen insett att man haft. Så jag lovar att lägga upp ett helt gäng gobitar soon där ingen som någonsin varit i min närhet går säkert hehe ;) Har annars även surfat runt på olika hemsidor för att kolla in alla sommarkläder. Finns ju så sjukt mkt man skulle vilja ha och man känner verkligen att bara ben, klackisar och klänning står högt på menyn nu när det valkas sommar. Ahhhh härligt :) Nedan ser ni en klänning jag bara VILL HA som jag hittade på Halens. Svart är snyggt och det funkar alltid till blont hårsvall som även det ska få sig en uppfräschning soon. Jag slängde även med en bild på mig och Dannyboy från vår superhärliga Prag resa som jag mer än gärna skulle vilja göra om :) Underbar stad, grymma pepparstekar och fantastisk arkitektur. Oh Yes Prag är verkligen ett måste att återvända till

2010-05-10

Det var då de :)

Hahahaha jag dööööör :) Spana in brudarna hahahaha. Jag och rebban 18 år gamla och på väg ut till sommardroskan, ohhh yeahhh! Detta var kvällem vi tog Sävarbussen in till stan men efter 5 minuter kom på att vi hade glömt våra väskor med pengar, id-kort och mobiler hemma och blev tvugna att hoppa av och be pappsen om panik skjuts in till stan. Ja jösses hahahaha det där är verkligen back in the days :) Gillar så sjuuukt mkt mitt våfflade hår och superheta solglajjer med glitterhjärta på ena ögat som man skymtar lite smått hahaha. Bilden är tagen 2001 hemma i mitt gamla flickrum på Granstigen 15 i underbara Sävar.



2010-05-09

Here comes the sun little darling....

Efter en veckas cp-förkylning i kroppen har det äntligen börjat vända. Pga detta har det inte hänt mkt på fronten då jag alla dagar efter jobbet typ däckat i antingen soffan eller sängen, sorgligt men sant :( Men efter regn kommer sol och nu börjar jag känna att orken sakta men säkert är på väg tillbaka :) Planen i veckan blir till att lägga klart vardagsrumsgolvet, träna och sen dra till S-svall i helgen. Det är verkligen kaos här hemma och det första man möts av då man kliver in i hallen är kapade golvbitar, lister, verktyg och damm. Får panik av att ha det stökigt hemma och längtar som faan tills vi kan slänga ut all skrot och kunna njuta av renoveringen.

En annan sak som närmar sig sakta men säkert är lillebrorsans student. Challe blir ju den sista i syskonskaran på fyra att lämna skolan bakom sig och förhoppningsvis klippa håret och skaffa sig ett jobb :) Kan inte fatta att han blivet så pass stor att han faktisk gått klart gymnasiet snart????? Jag menar det var ju nyss jag själv stod där på vagnen och skrek mig hes med alla gamla klasskompisar och då var ju challeman endast 9 år gammal haha. Det ska därför bli superkul att uppleva dagen på nytt genom brorsan och få se hans lyckorus få utlopp med tjoo och tjim uppe på traktorflaket. För finns det dagar man minns då man var som lyckligast ligger Studenten på topp :) Helt galet roligt och en dag i livet som man bara upplever 1 gång

Här se ni en överlycklig och lite smålullig tjej utanför Mimerskolan i Umeå som alldeles nyligen lämnat skolbänken bakom sig och grattas utav nära och kära som tex lillsyrran Nelle till vänster


Här ser vi även ett gäng gamla klasskompisar och världens bästa Rebban som dagen till ära hade en extra stor studentmössa så att rastaflätorna fick plats, vilket vi även ser var sjukt poppis på den tiden :)

2010-05-05

Pice of kaka

Här kommer ett gäng superfärska kopierade bilder från JP:s kamera. Som ni kanske ser blev det en mkt mkt trevlig kväll förra lördagen då vi firade av Fredrik med tjooo och tjim :) Bara att titta och njuta gott folk.

Huvudpersonen himself hugger in på tårtan
Det viktigaste är faktiskt att partyhattarna är på och inte hur dom sitter
Skåååål!!
Här kommer det ännu mer finbesök, redo att joina kalaset
Söta - Goa - och Glada
Värdinna 1
Liv och Maria hugger in på kvällens gobitar
Hahaha party ON dudes
Jannie och Jessie alltid lika ubervackra
Värdinna 2
Syskonen Benjamin och Maria drar some moves
Mingelparty i köket medan Freddan shottar loss ;)
Kvällens klassfoto :)
Med flugan på sniskan har man definitivt inte haft en tråkig kväll
Fredrik bjuder upp till dans till en svårflörtad Franco
Som tur var fanns det andra som tog sig en svängom :)
Vadå mäkta nöjd över sitt nya körkort :)
Excause us, hot ladies coming through

Dansgolvskärlek på REX

2010-05-03

Parkett,Tarkett, Linolium....

Åhhhhh vad fint det blir :) :) :) Nu har vi nylagt golv i köket och satan i gatan vad bra det blev. Finns inge bättre än riktiga karlar som kan mäta, snickra, såga och dola. Själv har jag varit dammsugsansvarig och mer ansvar ska man nog inte ge mig haha. Så tusen tack pappsen och Dannyboy ni är stora förebilder och får många många pluspoäng vill jag lova :)

Nu är det bara lister som saknas som jag ska handla hem på torsdag. Men börjar man med ett projekt hittar man genast något nytt. Så som det ser ut nu ska vi även byta diskbänk, ugn och sätta in häll. O yeahhh!! Men inte blir vi nöjd där inte utan såklart ska vi ju byta golv i vardagsrum och datarum oxå :) Det är fasiken det här som är det bästa med att faktiskt äga sitt boende och att man kan göra i princip vad som helst utan att dubbelkolla med folk till höger och vänster om det är okey.

Ett problem bara.... vilken tv-bänk ska vi köpa???? Har varit i princip överallt och kollat runt men kan inte bestämma mig + att man ska ju faktiskt vara 2 om att komma överens om smak, form och färg. Inte det lättaste problemet att lösa dvs. Hmmm... blir till att ta sig en riktigt klurare på vilken variant det blir. Nedan ser ni några schyssta varianter som ligger bra till.







2010-05-01

Smatterband, fylla, pyromaner och polisbilar!!

Ja det var då det!!! Det fanns ju faktiskt en tid då Valborg innehöll allt detta. För jag menar vem kommer inte ihåg då man bytte 1 öres och tigerskott mot smatterband, vilket var min favorit i lådan. Eller då brorsan blev hemskjutsad av farbror blå och kunde endast få ur sig frasen -jag spelar hockey. Då polisen kommenterade att dom tyckte han var tung att bära då hans ben av egen vilja inte ville hänga med pga tonårsfylla haha Vi som var där kommer ihåg denna lilla händelse mkt väl, vilket inte brorsan gör haha.

Ja vad ska man säga det blev en mkt mkt lugn Valborg detta år. Själv jobbade fram till kl 19 där jag sen tog bilen hem för att träffa Daniel där kvällens plan såg ännu lugnare ut. Väl hemma öppnade jag dörren till lägenheten där en söt och väldigt glad Daniel stod med ett stort paket rosor i ena handen :) Åhhhhhhh.... vad rörd jag blev och fick samtidigt mig en riktigt chock :) Stora fina rosa rosor hade han inhandlat och inte nog med det hade han även lagat tacos som jag ÄLSKAR!! Underbart underbart och jag kände mig som världens lyckligaste tjej. Du är bäst älskling och du vet hur man överraskar och får tjejen sin på bra humör :)


Efter den goda middagen tog vi bilen på en tur ut i regnrusket för att åka på majbrase jakt. För det är ju faktiskt ingen riktig Valborg utan rök, eld och lite inhaling av krutlukt :) På jakten hittade vi iaf 2 st nätt och jämnt uppbrända brasor, men det fick duga. Kvällen avslutades med att vi hyrde Wallander och kröp ner i soffan medan regnet smattrade mot rutorna.Så även om det blev en lugn och alkoholfri kväll var den supermysig och det har jag dig älskling att tacka för

Annat var det på Valborg för 4 år sedan då det var heybabberiba på gamla olearys. Jag och Daniel hade ganska nyligen börjat dejta och just denna helg hade Daniel grabbesök från ssvall med sig medan jag var hemma på snabbvisit under helgen då jag annars pluggade i Kramfors. Kvällen såg iaf ut så att jag lyckades smuggla in både Daniel och hans polare Robban på Olles där det var knökfullt med folk och flera meters kö, men skam den som ger sig hehe ;) Väl inne på olles försökte vi para ihop Robban med första bästa tjej då jag och Daniel ville skaffa oss ensam tid där vi kunde få hångla loss ifred haha. När kvällen väl var slut och det var dags att ta sig hem var problemet bara det att vi ville även spendera natten ihop men hade ingenstans att ta vägen då Daniel på den tiden bodde i studentkorridor på å-hem och skulle ha Robban sovande hos sig. Själv bodde jag i en resväska på den tiden och sov antingen hos Rebban, brorsans/min 1:a som kvällen till ära redan var bokad eller hemma på Petters soffa som även den var en annan gammal klassiker att spendera natten på haha. Tillslut kom jag på den briljanta iden att ta in på hotell vilket vi tillslut gjorde :) Så glad i hatten ramlade vi in på Hotell Royal vid Kungspassagen efter att ritat en karta till stackars Robban som skulle promenera hem till Daniels lya för lite sömn. Väl inne vid receptionen fick vi fylla i ett formulär där man kryssade i vilken frukost man önskade sig morgonen efter. Men eftersom man inte direkt hade någon ro i kroppen att stå där och fundera kryssade jag i alla rutor och tog sedan hissen upp till rummet. Dagen efter kan jag väl säga som så att både jag och Daniel blev glatt överraskad då 2st vagnar rullade in i rummet med frulle haha. Tyvärr var jag i detta läge rätt så bakis och hade svårt att få i mig något alls, vilket Daniel ansåg som mkt roande då han i samma veva kunde trycka i sig både det ena och det andra :)


Ja jösses det var tider det haha :) Tror iaf att det var efter den kvällen som det gick upp ett ljus för mig att den killen vill jag baske mig ha, och Skam den som ger sig hehe ;) Det lönar sig att veta vad man vill och vara tjurig,. Sen går väl saker och ting lite smidigare oxå med hjälp av glimten i ögat hehe ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...