2010-04-27

My newfound lover!


Ja jösses vad jag har gått och blivet kär!!! Inga gränser här inte, utan låter istället känslorna flöda fritt ;) Min nya kärlek bär jag med mig dygnet runt och fingrar mer än gärna på så fort ett tillfälle ges. Jag talar så klart om min nya fina glansiga och svarta iphone! Visst hade jag hört att iphone skulle vara bra, men min lilla lur är fasiken övermäktig :) Med den kan jag göra vad jag vill och lite till, när jag vill :) I love love love it!!!

Skulle det dock gå så långt att jag enbart sitter som klistrad och blippar med luren non-stop, likt Gollum och hans precious får någon allt ta och smälla till mig så jag kommer ur min iphonetrans!
Aja... planen är iaf att alla nära kontakter ska få varsin egen bild + ringsignal, så bara att önska gott folk :) Jag måste även hitta mig ett snyggt fodral som passar maniken min. Men först blir det till att dra av ett städryck här hemma så so long!!






2010-04-25

SURPRISEPARTYYYY!!!!

Det har varit mkt hysch pysch dom senaste dagarna för att försöka hålla Fredrik ovetande av gårdagens surpriseparty vilket vi som tur var lyckades ro i hamn :) Härligt jobbat killar och tjejer!!! Det är ju nämligen så att vår superhärliga Fredrik lämnat oss på övervåningen på DD för att joina gänget med dom röda tröjorna en trappa ner inne på Intersport istället. Buuuhuuuuu!!!

Planen blev därför att fira av honom med en dunder och brak fest som han sent skulle glömma trots stora mängder alkohol i blodet hehe. Så med partyhattar, tårta, festmat och ett glatt gäng forna arbetskamrater uppdukade hemma hos mig anlände en förvånad Fredrik som huvudgäst tillsammans med mullvaden Franco. Därefter blev det trevligheter hela kvällen lång ändå tills dansgolvet inne på Rex var tömt och även vi blev tvungna att checka ut strax efter kl 2. Och eftersom det var Fredriks fest blev det mkt schlager och mkt dans vilket vi alla andra var mer än gärna villiga att ställa upp på. Tyvärr så var jag typ sämst på att hinna med att ta kort under kvällen så både ni och jag får invänta tills JP och co släpper gobitarna från deras kameror.
Sen måste jag tacka alla underbara vänner Liv, Maria, Jessie, Jannie, Franco, JP och Amanda som förgyllde tillvaron av deras alltid lika härliga närvaro. Ni är underbara och bäst!!! Och jag menar hade det inte varit för Freddan som valde att anställa mig på DD hade jag ju annars aldrig träffat dessa guldklimpar. Så jag måste helt enkelt hålla med tårtan på bilden och säga tack Fredrik för att du trodde på mig och att du skapade möjligheten att träffa hela gänget samt för att du är den härliga personen du är :)


Partyblåsan på och redo att dansa loss hela kvällen lång

Både fin och sjukt god tårta med ett mkt bra budskap placerat i mitten :)

2010-04-23

Smoke if you got em!

Såg av min förvåning att dom visade Independence day i går på kanal 6 och kommer så väl ihåg hur sjukt bra, cool och häftigt den var på den tiden då den var ny. Kommer även ihåg en annan gammal goding från den filmen som jag hade glömt bort totalt dvs Bill Pullman. Vilken karl....behöver jag säga något annat :) I independence day spelar han en rätt stor roll som president av the fucking U.S and A som Borat så fint brukar säga det :) Men en roll som president kan aldrig slå hans underbara insats i världens bästa film Spaceballs :)
Kan replikerna utantill och jag tror att alla närmsta kompisar skulle kunna kontra direkt om jag slängde ur mig en liten fras från filmen.

Här kommer iaf några klassiker :)
Oh shit there goes the planet!

We aint found shit!

Ohhhh youre helmet is soooo big!!

Pizza the hut!!!

We cant stop now its to dangerous

Ahhhaaaaa not i we jam it!

Now let´s do the short short version

2010-04-21

Real life Sävar

Igår tog jag bilen hem till kära Sävar och lilla familjen för att umgås lite extra. Väl hemma möttes jag av pappas färdiglagade middag som var en egen variant av club sandwich och som var sjukt god. För är det något pappsen kan mkt bra är det 1. Skruva Datorer 2. Laga mat 3. Rita byggskisser 4. Berätta historier ( innehåller dock alltid någon form av tidsmaskin i storyn )och 5. somna i soffan :)

Tyvärr saknades mamma då hon är i Härnösand med mormor pga hennes operation och sen storebrorsan som förmodligen hängde antingen med Crystal eller Evelina. Ajaa... det blev iaf en massa prat och sen kom jag och syrran på den roligaste iden på länge dvs vi plockade fram min stora barbiedockssamling ( som jag är mäkta stolt över bara så ni vet ) och tog oss en ordentlig tripp till barndomen :) Så efter ett becksvart sökande ute i vår leksaksbod hittade vi kartongen vi suktade efter. En annan överraskning var att vi faktiskt hittade vår stora stora playamolåda som innehåller allt en unge kan tänka önska sig i den vägen. Detta blir något vi måste boka in en annan dag att leka loss med då det bara kliar i fingrarna att bygga plymostäder och kriga cowboys mot indianer igen

Mina 2 Barbies :)

En övertaggad Nelle

Nelles rockiga varianter

Dessa plagg var superheta då jag lekte med barbie på 80-talet och idag känns dom fortfarande sjukt snygga. Ja vad ska man säga ... trenderna kommer och går

Men nu över till den första lådan som innehöll mängder av rosa hattar, band, toppar och klänningar, glittriga väskor, toviga blonda hår och nakna ken dockor. Vi hade helt enkelt hamnat i tjejhimlen där uppdraget var att klä 2st dockor var i 2 olika outfits som påminde om sin egen stil i in real life. En vardagsoutfit och en partyoutfit. Det tog inte många minuter innan det börjades gräva i kartongerna medan den andre putsade till frillan på sin egen barbie. Det var väl i det här laget jag insåg att Daniel gjorde nog rätt i att stanna hemma i stan och ha fotbollskväll med boysen hehe :) Så efter många garv och småa tendenser av besatthet lyckades vi tillslut fullborda vårt uppdrag och så här blev resultatet :)

Barbieparty

Öjj hörru Ken du kan väl ta och släppa kylskåpet lite

Här sitter ju min hunkiga Ken som i mina barndomsdagar var min förebild till karl.... fast egentligen är det ju inte sån stor skillnad till vad jag faktiskt valde hehe. Är ju bara hårfärgen som inte stämmer :)

2010-04-18

The fucking King of Kong!!!

Åhhhh såå braaa!!! Ren lycka sprudlar i mig nu efter att ha sett den underbara dokumentären The King of Kong. Finns inget bättre än att se gräddan av datanörds försöka spela sig till nya rekord på olika arcadspel som som om det gällde liv och död :)

Det klassiska spelet Donkey Kong!

I denna lilla story är det den äkta kärleken till tv-spelandet som kämpar för överlevnad och man kan inget annat än le och njuta. För er som inte sett denna härliga dokumentär handlar det om två st fullvuxna karlar som tävlar om att stå ensam på tronen som ensam high score hållare av högsta poäng i det klassiska arcadespelet Donkey Kong. Det är den goda Steve Wiebe som jagar det gamla spelrekordet som den onda Billy Mitchell skapade i början av 80-talet och som sen dess aldrig har besegrats. Billy Mitchell som i flera decennium agerat kung i nördlandet har hann med sina high scores skapat en övermäktig titel som Mr High Roller där ingen under honom skulle ens våga sig på att tycka något annat.

Steve Wiebe

Billy Mitchell

Tyvärr så har denna sorgliga person som bla även hunnit med att start ett eget såsföretag haha alldeles för stor inverkan på både domare och publik vilket gör Steve och alla hans försök att nå titeln till ett omöjligt projekt. Regler och förutsättningar förändras i samma veva som Steve faktiskt slår Billys gamla rekord och hur mkt Steve än försöker ligger Billy alltid steget före på high score tavlan. Men skam den som ger sig och tillslut segrar alltid det goda eller.....
Ni bara måste se filmen, den är bara så jävla bra :) Förutom huvudpersonerna Steve och Billy stöter man på ett helt gäng andra filurer som sen barnsben varit insnöade i dataspelvärlden ( typ som lillebrorsan ) och som är så sjukt sköna att titta på :) Man kan som inte fatta att det där är deras liv, att det där är något som dom både andas och äter 24 timmar om dygnet. Så jag får helt enkelt lyfta på hatten och gratulera alla er nerds som jag nu faktiskt insett skaffat sig ett stort mål här i livet, vilket många av oss andra "normala" tyvärr inte hunnit med än.

www.stevewiebe.com

2010-04-15

Its a Super Mario World

Nedan är lite stuff som ett äkta Mario fan ( dvs killen på bild nr 3 ) har uppskrivet på sin önskelista, tro mig :)

Mario bäddning
Mario snask

Egenstickad Mario tröja :)

Mario naglar
Mario tatuering

Little miss lazy


Yes box nu har jag äntligen fått tummen ur och faktiskt lyckats släpa mig själv till iksu flera ggr om denna vecka. Min plan är att nu i början träna så mkt som möjligt dvs runt 5-6 per vecka för att sen trappa ner. För om jag som soffpotatis sätter ribban extra högt i början och vänjer mig vi den kommer en normal träning som är ca 2-3 per vecka kännas som ingenting. Smart va!? :) Både i måndags och idag har jag varit på spinning vilket var lätt som en plätt om jag jämför med gårdagens Aerobic Dance. Hahaha ja jösses där hängde jag inte riktigt med även om faktiskt flåset och orken gjorde det. Var dock sjuka kombinationer att hinna lägga på minnet och sen hänga med för att lära sig nya. Kollade på passet info efteråt och såg att det stod avancerat pass med mkt kombinationsövningar som inte passar nybörjare. Ahaaa där hade jag alltså svaret haha. Aja spela roll det ska nog gå bättre nästa gång :) Imorgon fredag ska jag ifall bara ta det lugnt och pussa på Daniel i soffan efter jobbet ist, men sen blir det ny träning både lör och sön. Jösses är nästan i chock själv över hur duktigt jag varit och förhoppningsvis kommer fortsätta vara.

2010-04-14

Våga vägra bli gammal

Ja huva att bli äldre har på senare tid i mina ögon inte sett ut som något härligt scenario tyvärr. Det har ju varit både upp och ner då det gäller orken hos farmor och farfar och nu har även min mormor fått mkt trista besked. På tisdag ska hon opereras för tumör i magen, vilket vi hoppas ska visa sig vara godartad. Är fallet inte så kan det i värsta fall vara cancer. Ushhhh.... bara namnet låter fruktansvärt och man vet hur mkt sorg och smärta det kan skapa.
Känns som hela världen får cancer då dom blir äldre eller rättare sagt även många unga får ju även det sorgligt men sant. Äter man fel mat får man cancer. Tränar man inte får man cancer, Solar man solarium får man cancer, Har man det i generna får man cancer, Sovar man för lite får man cancer, har man haft sexuellt umgänge 1 gång i sitt liv har man en risk att få cancer..... ja listan kan göras lång och allt slutar med att man får cancer. Jävla skit!!!

Nää fy nu blev jag mörk och deppig inombords och måste genast rymma iväg med mina tankar åt annat håll. Tror jag ska fortsätta mitt äventyr på Wii då jag idag känner mig trött i kroppen efter ännu ett pass på iksu som inte var att leka med.


2010-04-12

Insert coin

Puhaaa... kom nyss hem efter ett spinningpass på iksu och känner mig lite smått mör i benen. Nice :) Har annars haft en toppenhelg med besök av Daniels syster och hennes pojkvän Oscar. Trots jobb hela helgen lång hann jag även med att agera värdinna och sno ihop bla plankstek och creme bruleé i lördags kväll. Mmmmm...... mumma så gott det är med en bit kött! Självklart fick jag stor hjälp av min mumsiga assistent och sambo vilket jag alltid uppskattar :) För Kristina ( Daniels syster ) var det första gången hon tillsammans med Oskar hälsade på oss
då dom rätt nyligen blev ihop. Så självklart var det extra kul att lära känna grabben lite mera och se dom nyfunna turturduvorna tillsammans hehe :) Men som alltid går helgen i raketfart och vips var det måndag igen.

Nu i veckan är planen att varva Super Mario Land på Wii då jag lånat det av min kära bror. För jag menar är man uppvuxen under 80-talet kan det ibland vara så att man finner enorm avslappning i att spela lite TV-spel på kvällskvisten. Men först ska jag bra döööö i soffan medan Daniel tittar på fotbollskväll. Så ha det gott och tack igen Kicki och Oskar för den supertrevliga helgen :)


,

2010-04-07

Kvällspyssel

Så här på kvällstimmarna har jag småpysslat lite på h&m:s sköna hemsida där man kan dola ihop sin egen look :) Kan lova att detta var beroendeframkallande om något och vill därför dela med mig av denna roliga aktivitet. Så good luck gott folk! Nedan ser ni mina alternativ till den perfekta sommarlooken. Natti natti!!!

Kom och köp, kom och köp!

Ett Måste!!!!
Supersnygg fuskpäls från H&M
Stl 36



Passa på att shoppa denna omtalade och otroligt efterfrågade fuskpäls från H&M
Jackan är helt ny och aldrig använd.


...Fri frakt ingår...
Objektet finns i Västerbottens län
Säljes för 500.- eller högstbjudande

PR-Kupp :)

Igår fick jag se hur vår nya reklamfilm för jobbet kommer att se ut hihi :) Det var en dag i feb som vi spexade loss framför kameran för att få till en passande och härlig reklamfilm för D&D vilket jag tycker att vi lyckades med faktiskt. Resultatet blev riktigt bra och inte alls så pinsamt som man hade trott ( trots att jag dansar med en klänning ) Utan nu blir det till att invänta vår tv-premiär i rutan då den börjar rulla på tv4 soon :) Det har även hänt lite nytt på hemsidan där både jag och Tompa finns tillgängliga att kontakta / boka för en personlig shoppingrunda i butiken. En mkt bra present att ge bort till någon man håller kär eller ifall man känner någon som behöver få hjälp med att uppdatera sin garderob en aning. Annars kan ni ju alltid bara dyka in och hälsa på mig, vilket jag alltid uppskattar :) Nedan ser ni några bilder från plåtningen


2010-04-06

Långfredag!

Förväntansfulla och lite yrvakna var vi tillslut på väg mot skidbacken och dagens aktiviteter

tom Nelle var vaken i baksätet vilket sker 1 gång på 10 :)

Och här har vi den... Hallstabacken

Så ingen tid att förlora då det blev raka spåret mot liften och backens topp

Väl uppe hade vi mysiga Solle som utsikt och det var äntligen dags att få surfa lite snö


Inga brutna ben än så länge då jag känner mig trygg på min kära Hawaiibräda som äntligen får se lite andra miljöer än förrådet hemma



,En annan grabb vid namn Charlie fick även han se nya miljöer än den vardagliga dataskärmen
Lite variation skadar aldrig så efter 15 år sen sist skulle det prövas slalom igen, yeeehaaaa!!

Och som tur var hade jag ju 3 stycken slalomfantaster med mig även om Daniel tidigare spelat på mitt lag med bräda som åkval. Förrädare!!!!!

Men innan dess blev det pjäxbyte...

medan challe väntade i snön med stor iver att få se storasyrran vimsa ner för backen

Tom Nelle körde ett skidbyte för att ge oss andra ett gott skratt och sig själv en öm rumpa :)

Nelle posar som ett äkta snowboardproffs men skenet bedrar


Så med ömma rumpor och kurrande magar blev det ett besök i backens kioskdär det blev kall läsk och...

varmkorv där Daniel slog på stort och beställde dubbel

Så efter en hel dag i backen var vi alla glada, trötta och belåtna och riktigt redo att åka hem till farmor igen :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...