2009-12-30

Älskade klappar

Fort gick det och så var julen över.... galet vad tiden kan rusa iväg! Är iaf mkt nöjd med årets klappar, julbord och mys. Spenderade så mkt tid som möjligt hemma i Sävar med familjen och katterna. Hade Asse dvs en utav katterna som både sovkompis och kudde i princip alla av nätterna jag var hemma, vilket var myisgt :) Blev mkt film och dataspel, vilket hör till då man är på hemmaplan. Daniel som efter allt ståhej med vattkoppor fick tillslut åka hem han med för att fira jul, vilket hans familj verkligen uppskattade. Men arbetsnarkoman som han är kom han tillbaka redan i söndags då det skulle till att jobbas nu i veckan igen. Med sig hem hade han fin fina klappar till mig, även fast vi hade lovat att inte ge varandra något. Detta var dock mera ett taktiskt drag från hans sida, då han tycker jag stökar till och tar upp för mkt plats i vårat badrum. Fick därför mitt egna lilla sminkbord med spegel och pall som passade perfekt inne i vårat sovrum. Åhhh det blev så himla fint och mysigt + att det känns sjukt lyxigt. Så nu är det två st här hemma som går omkring med stora leende på läpparna. 1000 tack älskling, du är bäst. Ska se till att hålla min lilla hörna städad och fin med sakerna på sin plats, så dom inte ligger och stökar i badrummet längre ;) Nää nu tänkte jag styra upp en filmtajm här hemma. Fick ju en sjukt bra dvd i julklapp av rebban som jag skulle kunna slänga på dvs Spongebob the movie :)

Har har vi det, mitt nya favorithörn :)
Glajjer, Daniels kofta och Miss sixty jeansen jag fick förra året fick pryda den första bilden taget i nya sminkbordsspegeln
Daniel köpte även hem detta fina och djuriskt sköna påslakanset jag tidigare stått och tafsat på inne på Ikea

Bättre i Berlin

Hur tänkte dom här??? Man har precis proppat kroppen full med diverse onyttigheter efter allt julfirande och känner sig sådär lagomt otränad. Det år då man varje år dagen för nyårsafton visar den klassiska Victoria Secret showen med alla supersnygga och galet tränade modeller som strossar runt i små presentsnören som kläder. Ouch...vilken käftsmäll!! För själv sitter man i soffan och känner sig lite smått depressiv då man samtidigt klämmer lite lätt på magen och inser att det är en lång väg att gå om man ska få vara med på nästa års catwalk. För jag menar vem vill inte se ut som Heidi och Co???

Medans showen rullar på blir man mer och mer impad utav hur dessa kvinnor kan se ut??? Hur går det till egentligen??? Det där med att hinna bli lika snygg, vältränad och lång börjar sakta men säkert kännas länge och längre overkligt. Så vad ska en vanlig tjej ta sig till då?? För min del brukar det alltid sluta med att man fortsätter snaska på chipsen man tog fram innan man satte sig i soffan, och fortsätter sen att se på showen och säger manjana manjana :)

Så inte missa årets show som börjar kl 20.00 på tv3






2009-12-26

True loves first kiss


Har precis satt mig vid datorn efter att ha sett filmen Förtrollad på tv4. Den är fasiken riktigt underhållande då det är en blandning av klassisk disney och nutid som blandas ihop på ett härligt sätt. Känner mig annars rätt trött efter dagens mellandagsrea på jobbet där det var full rulle hela dagen. Helt galet mkt folk, vilket var riktigt kul och fick tiden att springa iväg utav bara den :) Fick även finbesök av både Simon, Emil och Rebban som även dom kände sig shoppingsugna och passade på att fynda lite och samtidigt förgylla min arbetsdag lite extra.


Annars är väl dom flesta jag känner ute i trängseln och dimman just nu då det är annandagsutgång 2 night. Själv trotsar jag denna dag då jag inte orkar med allt köande i snöstorm, trängsel på dansgolv och packade som sillar i baren varianten. Nääspar jag faktiskt både pengar och ork till en annan kväll då det känns mera värt det. Tänkte nu ist fortsätta mitt husbygge jag påbörjat i sims 3. Helt sjukt beroendeframkallande det spelet kan vara. Borde nästan vara så att det står någon typ av varningstext på fodralet så folk inser vad man ger sig in på. Har annars 2 stycken katter och en lillasyster i samma rum som alla 3 snarkar loss och sover så sött. Mmmm... så mysigt det är att vara hemma.

Så här brukar det se ut hemma på morgnarna då Daniel försöker väcka mig, och självklart går det dåligt då jag oftast befinner mig i min djupa skönhetssömn ;)
Natti natti på er!

2009-12-25

Highlights from X-mas

Här kommer några bilder från julaftonskvällen och jag måste verkligen säga att den blev precis sådär mysig, mumsig och spännande som man hade hoppats på. Så 1000 tack alla för dom fina klapparna, all god mat och allt pyssel runtomkring som mamma och pappa fixat med. Puss på er ni är bäst!

Pappa välkomnar oss att hugga in på julborde :)
Mmmm... den bästa julmusten ever

En blandning av dom bästa dvs både mammas och farmors kakor Årets julgran och pakethög

Uppklädda och fina i väntan på julbord
Jag visar upp stolt mina fina vikna ros servetter Här ser vi Pierre och Challe i full huggning under julmiddagen Årets outfit med svart HM klänning och halsband från MQ Julvärdarna själva dvs mamms och papps
Mycket efterlängtat Julbord
Och det viktigaste på julbordet dvs Ris a la maltan, mumma

Triss i damer

2009-12-24

Mer Jul, ge mig mer Jul

Här kommer några till klassiker till som får en i rätt stämning såhär innan tomten dyker upp :)



Julstämning på G

För alla er som har Tomteverkstan som favo under Kalles Jul tänkte jag passa på att ge er den del man inte får se i tv-rutan som en liten morgonjulklapp.

För jag menar vem har inte gått och undrat på vars tomten och släden flyger iväg på slutet ??? Här kommer iaf svaret, så titta och njut och God Jul på er alla :)

2009-12-23

Juletid är julefrid

Åhhhh så mysigt.... äntligen är det jul och man är hemma i Sävar med familjen. Denna gång följde även Daniel med för att julvaka med oss. men imorn åker han hem för att fira med sin egna familj. Fick julstämning direkt vi svängde in på gatan och såg huset.... ahhhh finns inget bättre än att komma hem till huset i Sävar :)

Väl hemma väntades gomiddag och en massa snask. Alla är på plats tom granen, weeeiii :) Det enda som saknas är farmor och farfar som inte har orken att komma upp i år :( Detta blir därför den första gången i mitt liv jag inte umgås med dom på jul, vilket känns konstigt och sorgligt. Man saknar farmors prat och stök i köket och sen farfars historier och tidiga uppväckning, då han inte kan förstå att man kan sova längre än till 9 på morgonen :) Jag saknar den tiden då man kunde sitta och invänta deras gamla beiga mercedes rulla in på gatan för att sen hjälpa dom in med alla påsar med paket :) Åhhh tänk om man kunde ge dom en ungdom på 20 år tillbaka i julklapp så dom slapp sitta ensamma i Sollefteå en dag som denna. Blir till att slå dom en pling så man får höra deras röst iaf.

En annan konstig sak är att man alltid tänker att Rebban och hennes familj firar jul på andra sidan ån i deras gamla hus,vilket dom inte gjort på flera år. Saknar att höra Rebbans gamla moppe puttra in på avfarten för att byta klapp och se disneyfilmer med oss. Har iaf hunnit med att byta klappar med henna då jag under gårdagens lunch tog bilen föbi lyan och sa god jul :) nu ska julvakas med film, spel och en massa prat. Myspys säger jag bara :) Sen inatt blir det till att knycka nelles rum så jag och Daniel får sova tillsammans i mitt gamla rum innan han åker hem tidigt imorn. Förhoppningsvis får vi kanske någon kisse som önskar joina sängen med sitt kurrande oxå ;)

Weeiiii inte länge kvar nu tills tomten kommer!


Snask i massor är ett måste under julvakan

Jag och Challe i ett allvarligt schack parti

Inslagna och redo att ges bort på julafton. Här ser ni årets klappinköp och jag kan konstantera att det blir pappa som kommer få den största klappen i högen :)

2009-12-16

Fucking eyyyy!!!

Det är ett myrsteg för mänskligheten, men ett jättekliv för Natalie. Idag tog jag mitt körkort, weeiiii :) Har haft adrenalinkaos i kroppen hela dagen, först av nervositet och sen av lycka. Helt sjukt att jag fixade det :) :) :) Fick en tant som hette Lena som såg ut som en karl, men det var en tant. Fick köra på gator jag aldrig annars kört på och benen kändes som spagetti då man nojjade sig över princip allt. Väl tillbaka på VV så var jag helt inställd på att jag hade kuggat och tittade nedstämt mot kvinnan, som i det tillfället har lika mkt makt som gud, då hon som ett mirakel sa

-Du är godkänd!!!
Vaaa... hur då, hur gick det till svarade jag??? Är det sant???
Jajjebox du är duktig nog att vistats i trafiken.

Ett brus av lycka bara flög över mig och jag kramade om henne lr rättare sagt hoppade på henne med kramar och tackord som god jul och tack igen. Det här med att klara sin uppkörning är en lycka som inte går att beskriva, utan något man måste uppleva ( vilket typ alla redan hunnit med vid det här laget ) So what!! Blev därefter raka spåret till bilen som sååå länge stått där på parkeringen och väntat på att jag ska få köra den alldeles själv. Har sedan resten av dagen känt mig som en kriminell då jag rattat runt i stan, då det känns helt overkligt att man har KÖRTKORT!!! Att sitta helt själv i bilen vara även det något nytt och jäkulst weird. Passade därför på att plocka upp Rebban för lite julhandel tillsammans. Åhhhh jag är sååå glad det går nästan inte att beskriva :) Ahhhhh detta var kanske den bästa julklapp ever. Blir till att laga lyxmiddag till min sjuka vattenkoppskille för att fira denna dag. Dom där murklorna som mamma och pappa plockade i somras har legat länge i frysen och inväntat rätt tidpunkt att få avnjutas och nu ikväll känns helt rätt :) Fytt i helvete så gott det är... kan äta hur många som helst trots att många säger att det ska vara farligt, men nej nej här ska det svullas och firas :)


Förresten tänkte även kolla om det är någon som har en gammal De Lorean årsmodell 85 som ligger och skräpar som jag skulle kunna köpa?? Den får gärna ha all extra utrustning och en pratglad Doc i baksätet. Bara att slå en pling isf så droppar jag förbi och pröjsar bilskrället.

Sen en annan sak... Måste passa på att tacka till den bästa körkortsläraren ever dvs Leifan på Dragonens Körskola. Kan nog inte ha fått en bättre och skönare snubbe än han. Känns både konstigt och lite sorgligt att man aldrig mera ska få ratta runt tillsammans och höra alla hans underhållande livshistorier från back in the days :( Lämnar därför över facklan till lillebrorsan, då det blir hans tur att beta av denna milstolpe i livet :)
Lycka till du kommer fixa det galant.

2009-12-15

Hatkärlek ä vad de ä!!

Sitter inne i lilla datarummet och har snöstorm utanför, yessss äntligen :)Har precis uppdaterat min spotifylista med en massa skön musik och har insett att en artist som jag tidigare i princip hatade nu börjat älska??? Kom på mig själv då jag hela tiden backade tillbaka till samma låt om och om igen och blev helt enkelt tvungen att lägga ner garden lite. Kan fortfarande störa mig så sjukt mkt på denna Markus Krunegård men kan samtidigt inte låta bli att höja musiken och sjunga med medan man småler inombords. Måste därför komma ut ur garderoben och erkänna att jag förälskat mig i denna artist då hans texter är briljanta.





2009-12-13

Sankta Lucia!

Jajjebox idag är det Lucia och man borde ha värsta julkänslan i kroppen, but NO NO!! Är helt sjukt hur svårt det var att locka fram den detta år och jag känner mig som en besviken liten unge som ledsamt tittar ut genom fönstret och längtar efter snö :( Buuu!!

Trots den bara marken har jag haft en supermysig helg som började med tända ljus och ett varmt bad efter fredagens jobb som min fina Daniel hade pysslat till :) Därefter dissade vi Idol och skaffade oss mängda mkt vuxenpoäng då vi ivrigt bänkade oss i soffan för att se På Spåret och Skavlan. Hörde lite senare att det var Erik som hade tagit hem finalen, vilket man ifs hade väntat sig, but who cares ?? Eftersom det var min lediga helg blev det lite julklappshandel och diverse butiksbesök. Senare mot kvällen blev det biobesök tillsammans med Johnny och Danne för att avsluta trilogin med Stieg Larsson och Luftslottet som sprängdes. Blev mkt nöjd med hur hela storyn avslutades, så bara att beta av den ifall ni ännu inte tagit er ann dessa filmer.

Och hypersnabb som alla lediga helger är gick det så klart i rapidfart tills det var söndag igen och jag hade lovat att jobba lite extra, vilket även det gick riktigt fort :) Blev till att därefter ratta bilen till Familjen Johansson/Jacobson för att fira Malins födelsedag i efterskott där det blev kakfest av dess like :) Känner mig lite hyper av sockerchocken, vilket inte är konstigt då jag smällde i mig runt 10 olika kakor :) Nu blir det till att slå in lite klappar tror jag lr jag vet inte... något pyssel hittar jag nog alltid på. Är dock sjukt sugen på att spela lite retro dataspel. Hmm.. blir till att kanske ladda hem något klassiskt plattformsspel så man kan varva ner lite :)








2009-12-10

Nykterist javisst!

I lördags gick årets julfest med jobbet av stapeln! D&D och Intersport hade tillsammans bokat övervåning på nya olearys och det fanns nog ingen som inte kände sig taggad inför kvällens galej. Så laddad till tusen började vi med mysig förfest hemma hos Alva på nygatan för att lite senare glida in på olles någon kvart sen som fint folk gör ;) Hann knappt upp för trappan så börjades drinkbjudningen som senare på kvällen skulle ta ut sin rätt vill jag lova. Stämningen var på topp och efter lite julmat och några shots var man rätt varm i kläderna, vilket följdes av lite mingel. Tyvärr är det här som min kväll känns rätt suddig så här efteråt, vilket jag senare fått bekräftat eftersom jag typ minns hälften av dom folk jag träffat eller saker som hänt. Ja jösses!

Hur som helst så kan jag iaf lugna min ångest med att jag själv var långt ifrån värst då ett flertal redan nu antingen hade däckat, skämt ut sig lr hade fullt upp att köra Gustavsbergsbussen haha. Är svårt att beskriva detta släkte som består av arbetskollegor från Intersport. Hur som helst är detta ett hejdundrande gäng som kan supa vem som helst under bordet på typ en kvart haha. Men efter lite mingel med både folk jag kommer ihåg och även en massa andra människor jag inte alls kom ihåg bestämdes det att tiden var inne för Schlager.

Så en trappa ner och 5 sekunder senare var vi på plats där sjöfyllan av dess like fortsatte med minneslucka på minneslucka. Det roliga är att jag i dåläget minns rätt hårt att jag absolut inte tyckte jag var speciellt dragen. Yeah right, säger jag bara!! Under kvällens gång hade jag dock mina kära arbetskollegor Frank the Tank och Freddan med mig på diverse äventyr. Blev även en hel del dans, vilket garanterat gjorde nytta och kanske en utav anledningarna till att jag minns mest av det från kvällens alla påhitt. Blev iaf en hellyckad kväll som jag hade superroligt på ( även om jag bara minns hälften) Nu får ni dock inte tro att jag var alldeles borta och deppig pga fyllan utan nej nej så funkar inte jag. Ni som känner mig har nog koll på detta. För saken är ju den att ju mer Natalie fått i sig, ju mer pepp, glad och busig blir hon oxå. Så självklart höll jag ut ända fram till stängning och insåg efter 3 steg i friska luften att jag höll på att dö av smärta i fötterna pga flera timmars dans i klackar. Skulle just till att dra av mig klackisarna för att springa hem barfota då jag hörde en bekant röst ropa Natalie. Som en räddare i nöden var det Karro och räkan som var ute på en liten raggarrunda, och som med perfekt tajming plockade upp mig och mina stackars fötter som fick skjuts hela långa vägen hem :)

Hej och skåla på, Jobbfest är ju trots allt jobbfest :) Har dock plockat åt mig kanske världens lamaste jultallrik som ni kanske kan se på bilden. Tacka vet jag Sävargårdens julbord.


Grabbarna försökte mygla genom att plocka fram vattenglasen lagomt till korttagning. Men nej nej,jag vet nog vad dom där boysen går för då det är party på gång

En värdig vinnare av låtkrysset och en mkt glad Carina med Oleryas keps och 200 kr bonuskort att spendera i baren :)

Nu såhär i efterhand kan jag inget annat än att säga att jag hade supertrevligt och att kvällen verkligen blev lyckad. Men tyvärr kan jag oxå säga att det känns lite scary då flera mkt nära kompisar umgicks med mig under kvällens gång där minnet inte ens existerar i min hjärna. Blir till att ta det sjukt lugnt här framöver då jag föredrar att ha kontroll över mina handlingar och samtal, även i onyktert tillstånd. Så jag ber tusen gånger om ursäkt till alla er jag pratat med som jag inte kommer ihåg att jag pratat med. Så dumstruten på för min del och sen känns en lååång nykter period för min del som en mkt bra plan. God jul!

2009-12-09

Nu spelar vi i samma liga igen, yesss!

Grattis Rebban på 27 års dagen och himla kul att du blev så glad över din egen mössa som du fick av mig i present ;) Dock inte lika glad som på bilden då det är kött och bea på g, vilket är sjukt svårslaget haha. Kan riktigt minnas hur god och rolig den middagen och kvällen på Öland var för några år sedan. Så Puss och kram. Du är bäst!

2009-12-02

Jul i mitt hus

Weeeiiii.... snart är det dags för julbord OCH julfest ;) Är sjukt sjukt peppad och kan knappt vänta tills det blir helg då det ska svullas ris a la malta och förtäras starka glädjedrycker muuhahahaha!! Blir till att först på fredagen medverka på Daniels jobbs julfest som går av stapeln på Sofiehem någonstans. Förra året var verkligen jättetrevligt så jag ser framemot en favorit i repris. Tyvärr blir det nog en lugnare variant med tanke på att man ska upp och jobba dagen efter. Detta blir dock ett undantag till lördagens jobbfest där det blir All in med julbord på Olearys och sen utgång med gänget på Schlager skulle jag tippa :) Har dock ett stort i-landsproblem dvs Vad ska man ha på sig??? Hmmm... blir att dra en vända i garderoben för att rafsa ihop något snyggt som passar.

En annan grej som måste läggas in på schemat är julbak och pepparkaksbygge. Blir till att samla syskonskaran för att göra upp i slaget Vem bygger snyggast ;) Åhhh... är så mysigt med jul. Är bara 1 julgran att pynta och snö som saknas för att komma i rätt stämningen. Sen kanske man borde vara för gammal för att följa julkalendrar, men icke sa nicke då det blir ett måste att åka hem till sävar och se gamla avsnitt på VHS från den bästa julkalendern ever ( förutom sunes jul ) Dvs Liv i Luckan. Är nästan så att man önskar att man kunde börja tro på tomten igen :)


Kommer ni ihåg denna spännande kalender mån tro?? Annars kanske ni har någon annan favo ni önskar minnas. Klicka här för att uppdatera era ungdoms jular :)

2009-12-01

Someone please call 911

Idag blir det till att göra stan och sen städa detta rum som jag för tillfället sitter i som ser ut som ett nyskapat förråd pga alla grejer som står lite här och där. Är väl lite lugnet före stormen nu innan julklappshetsen drar igång på jobbet och det garanterat kommer bli full rulle. Blir därför till att verkligen njuta utav mina 2 lediga dagar men samtidigt försöka göra lite nytta.

I helgen var vi i Sundsvall och hälsade på Daniels familj, vilket alltid är trevligt :) En annan sak som alltid händer är det matkoma man får, då Daniels mamma alltid lagar så sjukt god mat som man inte kan sluta mumsa på. Blev både gofika och gomiddagar och hade som exempel marängsviss OCH morotskaka på efterrättsmenyn, vilket inte är illa. Finns ingen i hela världen som bakar så god morotskaka som Daniels mamma ska ni veta... Ska fasiken anmäla henne i Guiness rekordbok ;)

Förutom all matorgie blev det såklart shopping med Kristina på Birsta, vilket oxå är en klassiker :) Brukar alltid ha problem att hitta något till mig själv då jag shoppar med henne, men denna gång var det annorlunda då jag hittade en massa snyggt :) Brukar annars bara vara Kristina som fyndar plagg på plagg, men denna gång höll vi faktiskt oss på samma nivå :) Drog även av en runda på Ikea med Daniel där det inhandlades nya gardiner och mysbelysning till sovrummet som jag senare på söndagskvällen pysslade upp och blev riktigt nöjd med. Är bara tv:n som saknas nu, eller hur älskling? Men som vanligt går helgerna alldeles för fort och tyvärr hinner man inte med så mk på bara någon dag :( Får hoppas att det inte dröjer allt för länge tills nästa ssvalls tripp.

Mina nya fina lila orkidéer passar perfa på nattduksbordet Snygg kudde från Hemtex som jag är lite lur på att inhandla


Nya fräscha kryddhörnan i köket med iaf 1 levande blomma ( hur länge det nu håller )Oxå tuff kudde som ligger högt på önskelistan


Glammiga mörkilla gardiner blev supermysigt tillsammans med lysande kvistar från rusta. Yes inga fula adventsljusstakar här inte :)

En annan grej som hände i helgen var att jag för första gången i mitt liv ringde polisen, vilket var lite spännande. Anledningen varför var pga en rattfyllerist lr vad han nu var, som låg och körde i södergående riktning fast i norrgående fil, vilket inte är det smartaste. Livrädda att bilen skulle få möte inträffade det hemska då en långtradare i sista sekund lyckades väja för bilen som fortfarande körde på rakt fram. Huva!! Jag kan lova att det såg riktigt otäckt ut och var nästan hundra på att man skulle behöva bevittna en personbil bli totalmosad. Därefter vinglade bilen över på våran sida och vi körde sakta upp bakom och såg att den hade en utländsk reg-skylt. I hopp om att rädda andra trafikanter plockade jag upp telefonen då vi bestämde oss för att ringa polisen och rapportera det vi sett. Problemet var bara det att både jag och Daniel befann oss i något utav ett adrenalinruss och lyckades i stundens hetta komma fram till att telefonnumret till polisen var 911. Detta fungerade såklart inte då jag tryckte in det på mobilen och insåg rätt snabbt att man tittat på alldeles för mkt Amerikans action haha.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...