2009-09-30

My B-day!

I går blev jag ett år äldre och betydligt mkt klokare på köpet ;) Hade en toppendag som innehöll bra presenter och mumsig tårta, samt massor utav gratulationer från alla håll och kanter, vilket uppskattades :) Även om det var 27 jag fyllde, så blir jag lika sprallig och förväntansfull som en 7 åring då det vankas födelsedagar :)

Efter en rätt lugn dag på jobbet kom maffian med sin tiguan och hämtade upp mig för att sedan hälsa på hemma på Järnvägsallen där Daniel hade styrt upp med suprise dvs jordgubbstårta och BLOMMOR!! Jag är typ tjuren Ferdinand då det gäller blommor och önskar mig detta jämt och ständigt trots att jag inte kan ta hand om dom, utan får dom att dö på några dagar. Blev därför så himla himla glad då jag kom hem och såg 3 st stora blompaket på köksbordet med en överglad Daniel brevid sig ;) Jag som klagat lite smått på Daniel att han är lite dålig på det här med blomköp till sin kära flickvän hade nu dagen till ära slagit till på stort och köpt både rosor och 2 par krukväxter :) Pusss på dig älskling vad söt du är!! Blir till att verkligen göra mitt yttersta nu för att hålla dom vid liv. Förutom blommor fick jag även en massa annat fint och tackar alla så himla mkt för presenterna. Puss på er oxå! Förutom att jag fyllde år hade lilla pappa och Persbrandt namnsdag. Så grattis grattis till er och tack alla er som förgyllde min födelsedag.


Födelsedagsbarn med den klassiska kungakronan
Min favo, Jordgubbstårta!!!
Jag och min nya fina fikabricka
Mina fina fina blommor som jag fick av Daniel
Biocheckar från morfar som alltid är efterlängtad favorit i repris :)
Just ja, fick ju även en massa trisslotter utav farmor och farfar som jag ännu inte hunnit skrapa. Så vem vet jag kanske är miljonär utan att jag vet om det än :) Blir till att kolla ifall det "plötsligt händer" för mig. Ciao ciao!

2009-09-28

Stjärnor på is!

kl 05.30 ringde min väckarklocka i morse, då det var dags att pallra sig upp ur mysvärmen och iväg till körskolan för att dra iväg på halkbanan :) Det var jag och 2 st grabbar där ena var värsta epakillen som mekat med motorer sen han ploppade ut, typ! och sen en annan sportkille som även han verkade ha råkoll på läget! Båda grabbarna som var 18 år gamla hann inte mer än att säga hej, innan dom slängde ur sig frågan:
Öh du tjejen, vilken skola går du på då??
Vadå skola...menar du körskola lr??
Nää, vilket gymnasium går du på??
Jaha, nää jag jobbar.
Coolt, gick du ut förra året då lr??
Nää jag gick ut för 8 år sedan!

Och med den frasen såg grabbarna ut som två fågelholkar i fejjan och jag blev gammal, äldre, äldst och visade dom vart skåpet skulle stå!
Annars var det en riktigt skön snubbe som höll i utbildningen som tydligen tyckte om att jävlas lite med folk, så självklart fick jag den stora äran att åka katapultstolen då ingen ville. Precis det rebban varnat mig för att försöka slippa med alla medel, but no no!!! Så nu är vi stolsvänner rebbi o jag ;) Hur som haver var halkbanan riktigt rolig, men blev lite smått besviken på att det inte fanns någon stor fotbollsplan med is att ratta omrking på, så som man gör då man kör radiobilar. Tycker absolut att dom ska lägga till en sån övning på schemat :)
Nää nu ska jag dra av ett ordentligt städröj inför morgondagen då jag får finbesök då det står tårta på menyn ;) För idag är jag ju pjurung men efter imorn är det kört då jag övergår in i den äldre generationen.
27+ fredags Rex here I come.
Yesssss......
NOOOOOOO!!!


Här är jag 18 år gammal dvs i den åldern som jag borde ha tagit körkortet. Men vad ska jag säga...man vill väl inte vara som alla andra ;)

Just ja, vi fick ju även se några informationsfilmer ute vid halkbanan som kan vara nyttiga att lägga på minnet. Tänkte därför dela med mig utav infot då kanske ni behöver en uppdatering på området oxå.

2009-09-24

Skam den som ger sig!

Har länge gått och nynnat på denna låt som jag sen liten förälskade mig i. Tyvärr har jag inte kunnat komma ihåg vad den heter, vilket irriterat mig otroligt. Idag då min kära mamma var här och hälsade på en snabbis nynnade jag den för henne och antog att hon på 3 korta skulle leverera med en titel, but no no!! Så det blev att ge sig ut på kära spotify där jag tillslut hittade igen den :) Mmmm...den är så mysig, nästan som en liten godnattsång :) Efter att jag äntligen fått lugn i låtsjälen googlade jag runt lite på Dolly och fick en chock vilken pudding hon faktiskt var. Själv har man ju mest tragiska minnen i huvudet med ett överopererat andsikte och megaballonger till bröst. Men annat var det tydligen innan då hon satan i gatan var hur vacker som helst :) Jag säger bara pax för att ha hennes hår!!! Sneelllla sneeelllla ge mig!!!

You Are! Daniel ;)

2009-09-21

Manic monday...

Idag var det en lååång dag på jobbet då vi började kl 8 och slutade kl 19! Weeiiihooo! Blev att jag efter jobbet bara hann hem och ge en puss till Daniel för att sen packa gymväskan och dra och träna. Käkade nyss en mkt sen middag och känner mig rätt slut så det lär ju inte bli mer galej än tv-soffan 2 night.

Annat var det i helgen då jag var på toppform med energi till hundra. Började lördagen med att dra av en runda på stan för att kolla av lite olika resebolag för att sen styla syrrans kompis Elle som skulle på sittning med hennes nya klass. Därefter blev det ett litet städröj och egen styling då det sen bar iväg på hockey :) Jag verkligen älskar att se på hockey och det är en viss stämning att se Löven. Hade dom bara haft kvar mjukglass i kiosken så som förr i tiden är det fasiken bättre än bio :) En annan sak som är roligt med hockey är att man alltid stötter på en massa gammalt sävarfolk vilket alltid är roligt. Denna vända var det grabbarna grus som fanns på plats dvs Emil, Magnus, Steve, Simon, Persson och en massa andra nissar som man ser allt för sällan. Förutom dessa var även min kära storebror Pierre, Daniel och lilla pappsen med :) Efter hockeyn mötte jag uppe Rebban och co hemma hos Jacob och Jessika där vi hade en snabb men mysig förfest för att senare bege sig mot scarre. Fast pga beslutångesten som jag hade vek jag av på halva vägen och gjorde ett litet besök hemma hos Karro där brudarna var på G :) En shots senare vände vi våra klackar mot stan där jag tillslut möte upp ligan på Scarre. Blev en himla trevlig kväll som tillslut avslutades med en gammal klassiker dvs en kebabtallrik på Helan o Halvan ;) Ohh yesss!!


Kan det bli mer Sävar än så här ;) Slew och Steves gamla 240 parkerade på Granstigen 15 :)

2009-09-18

Igenkänd på schtaaan!!

Måste bara berätta en sjukt rolig grej som hände i torsdags! Var nämligen så att det var en tjej som ringde in till oss på jobbet där Karro svarade och en tjej satt på andra sidan luren med en liten fråga. Det hon undrade om var ifall det fanns en tjej som hon trodde hette Natalie och som jobbade på DandD som under gårdagen ( onsdag ) såg ute på All Stars där hon hade på sig en jättesnygg mössa som hon hoppades på att vi sålde, för hon ville oxå ha en :)

Så klart stämde alltihopa då jag under onsdagen var ute på All Stars och såg Barca- Inter matchen där jag under den sista kvarten just innan drog tog på mig min kära mössa. Tyvärr så var mössan från Åhlens och finns nog inte kvar att fynda då den inhandlades förra året. Men man tackar och bockar så hemskt mycket för smickret och hoppas tjejen som gillade min stil tillslut hittar sig en snygg mössa hon med ;)



När jag var på All Stars i onsdags precis efter jag smällt i mig en grymt god Cheese och Bacon burgare såg jag att dom även erbjöd Amercian Pancakes. Doh!!! Hade jag vetat detta innan eller läst menyn lite tydligare hade jag istället beställt in ett lass med pancakes, mmmm!!! Är ju så sjukt sjukt gott och har länge klagat på att ingen här i stan lagar sånna så nu blir det att boka in ytterligare en kväll då det blir pannkaka hela dan ;)

Enjoy the silence!

Jösses, jösses nu händer det grejjer :) Satt i veckan o lyssnade på ett utav mina favo FAVO band dvs Depeche Mode och kom och tänka på hur tragiskt det var att jag missade deras Sverigespelning i somras :( Fick därför för mig att googla runt lite och förhoppningsvis få ett svar på OM och när detta underbara band hade planer på att återvända till svea rike. Ja vad ska man säga svar fick jag....

Biljetter till Depeche Mode släpptes den 24/8 till varsin spelning i Malmö, Göteborg och Stockholm!

Gahhhhh!!! Hur kan JAG ha missat detta???? Fattar det inte??? Så klart var alla biljetter slutsålda så det blev att jag med ilfart surfade in på Blocket där jag tillslut hittade en nisse som hade 2 st biljetter kvar att erbjuda med kanonplats i Globen den 31/1 :) Fyyyyyyy FAAN vad grymt det kommer bli, längtar, längtar tills det bär iväg då jag ÄNTLIGEN ska få se mitt kära Depeche live. Yesss!!! Och går allt som planerat blir Depeche konserten startskottet att senare ta flyget från kalla Stockholm till varma Thailand i 3 underbara veckor dagen efter, YEAHHH!!! Så vi synes Globen och Phuket då det vankas återvändo på HÖG nivå

I mig bor det definitivt en 80-tals syntare ;)

2009-09-15

One step closer....

Idag är jag ledig och drog av en klassisk runda på stan där jag betade av lite butiker för att kolla in vilka nyheter som dykt upp. Passade även på att hälsa på mina heta exkollegorCarlings dvs Jessi och Sofie :) Alltid lika trevligt att få småpratas lite och självklart se vad som packats upp ur kartongerna. Blev att jag drygade ut deras dagskassa lite oxå då jag shoppade en jättesnygg t-shirt + ett par skinnhandskar som snart kommer komma till bra användning då kylan dyker upp :)


Efter min lilla stadstripp var det körlektion med Leifan som gällde där jag fick öva fickparkering som gick kanon. Fick även ett glatt besked att jag nu bokats in på halkbana den 28 september, de ni :) Iiiiii.... längtar som bara den tills det blir att ratta runt koner på ishalka :) Känns verkligen att det börjar brännas nu och soon very soon har jag nog det där kortet i min hand.....fy faan vad jag längtar :) Nu funderar jag på att gå ut på en härlig promis i finvädret. Är helt sjukt vilken värme det har varit idag och är så glad att vi har fått en sån fin höst som jag tänker se till att utnyttja på bästa sätt. Blir nog till att ta en tripp till min favopark och bara njuta av livet :)

Just ja...en sjukt tragisk sak som hänt idag är att allas "Johnny" från Dirty Dancing gick bort inatt :( Patrick Swayze blev bara 57 år gammal vilket är en alldeles för ung ålder att behöva dö i. Jävla Cancer som drabbar var och varannan nu för tiden!!! Själv blev man som alla andra tjejer helt förtrollad utav snyggingen Patrick första gången man såg han dansa loss med sin Baby. Kom ihåg att jag spelade in filmen på våran gamla vhs och sen nötte den om och om igen tills bandet blev alldeles för slitet att titta på haha. Kommer även ihåg att han sen dök upp i en helt annan klassiker dvs hockeyfilmen Youngblood där han spelade lagkaptenen Derek Sutton. Det är även han som åker på en ful tackling där han tappar hjälmen och sen ramlar riktigt obehagligt i slow motio ner i isen och hamnar i koma. Den filmen är oxå riktigt bra men tyvärr snor hetingen Rob Lowe allas blickar när han åker omkring och svettas ute på isen ;)

Så R.I.P Patrick, 1952-2009

2009-09-14

Heta Linjen

Dressed and Denim byte ut sitt telesvar i förra veckan och självklart blev en viss tjej haffad att spela in den nya. Så det är bara att slå en pling till nummer 090-2006370 ifall ni vill ha profesionell vägledning med era shoppingfunderingar eller kanske bara höra en bekant röst ;)

2009-09-13

I got my eye on you!!!

Då var det söndag igen, jösses vad dagarna rullar på i 190!! Har även denna helg tagit det lilla lugna och bara stannat hemma, vilket nu börjar kännas i dansbenen som tycker dom fått alldeles för mkt vila och vill ut och dra av några moves ute på dansgolvet soon!! Blir till att hålla ut i 5 dagar till men sen får det vara nog då det vankas helg, ledighet och hockeymatch löven-sundsvall, de ni ;) All in säger jag bara, ALL IN!!! Så jag LÄNGTAR LÄNGTAR tills fredag och hoppas denna vecka går lika fort som innan :) Annars så hade jag en trevlig lördag med lite försenat födelsedagsfika för Daniel som fick sig en radiostyrd helikopter av ligan Johan, Malin, Liam, Tony och Maria :) Blev lite smått avis måste jag säga och kommer garanterat tjuvköra den hehe ;) Då det var en lugn helg valde vi självklart TV-soffan som förstahandsval där vi betade av The Wrestler som faktiskt var riktigt bra, helt klart värd att se om ni missat den. Annars blev det mest jobb och fick under lördagen agera personal shopper som jag njöt lite extra utav och gärna gör om anytime! Fick även ÄNTLIGEN se en levande igelkott som kom springandes förbi ute på gården och såg allmänt rädd och vilsen ut. Har inte sett en igelkott på länge förutom överkörda :( Så gissa om jag blev glad och sprang direkt fram och ville ta med den hem, vilket jag inte fick som vanligt. Försökte därför övertala den att gå hem till skogen där den hör hemma, men det ville den inte heller utan kröp in under en bil och sen upp i en buske och försvann. Så jag hoppas verkligen att min kottkompis klarade helgen i storstan och hittar sig en mysig lövhög snart som han kan sova vinter i :)
Nää nu blir det till att snart bänka sig framför tv:n igen då det blir till att se Här är ditt liv med underbara Mikael "Gunvald" Persbrandt som förövrigt är sjukt lik en annan person i know :)


Jag i mina geek glajjer som jag funderar på använda till kommande maskeradparty den 7 nov då mamma fyller 50. Hmm... tåls att tänka på men har lite andra alt att kolla av först som oxå skulle kunna funka :)


Daniels önsketårta som jag snäll som jag är såg till att baka :)

2009-09-09

What a day!!

  • Morgon: Inköp med Calvin Klein vilket var jätteroligt och lärorikt.
  • Lunch: UNDERBAR, då det var Tårta på tårta som låg på dagens meny, smaskens!!!
  • Middag: Värdelös då Sverige SÖG i sin VM-kval match mot Malta, skämmes grabbar!!
  • Kväll: Ovanligt tidig då man ska upp i otton imorn!


BTW Kan ingen övertala Marcus "Mannen man alltid kan lita på" Allbäck att joina landslaget igen, please! Inget är sig likt utan honom, buuhuu!!

Och en sak till...fick idag reda på att Peter Siepen är 47 år gammal!!!! Galet det trodde jag verkligen inte. Blir till att försöka luska ut vad hemligheten är för det kan fasiken inte vara sant! SJUKT!!

2009-09-06

Lite söndagshumor, Ja tack!

Kom nyss hem från 4 timmars söndagsjobb och en pizza med Frank the Tank som satt som en smäck :) Även denna helg blev väldigt lugn då min kära kropp och hals strejkar och vill inte alls hålla sig frisk :( Har haft så himla otur med sjukdomar den senaste tiden att nu MÅSTE det helt enkelt vara nog för min del. Känns som om jag har gjort bort sånt för ett helt decennium, bläää! Nää nu är det frisk som en nötkärna som gäller här framöver och Thats it pomme fritt!!!

Gårdagens aktiviteter var mkt lugna då jag och Daniel lagade lasagne med 1 kg vitlök i och sen bjöd hem Tony och hans ryska girlfriend Maria på middag och fotboll. Middagen var god, sällskapet var mkt bra och fotbollen..... ja vad ska man säga.......det var på håret :) Helt galet vilken flax vi hade och hurra hurra ännu lever VM-hoppet :) Blir till att se kommande match med min andre hälft Rebban så vi kan prata av oss lite då det var alldels för länge sen sist :) Blir garanterat kanon för andre och Daniel oxå som får en seriöst insatt fotbollskunnig person att diskutera med. Brukar annars inte vara så lätt för dom att hänga med alla filmcitat och sävarskämt som dras stup i kvarten haha :) Men det är ju faktiskt sant att drar man av ett citat från någon film som senare den andra personen kopplar och svarar med den rätta frasen uppstår magi på hög nivå Ta tex detta som exempel om jag säger: Why do we fall Bruce?? Då ska du svara men den rätta motfrasen vilket visar att du hänger med och att du är en skön person med bra humor vilket I like :)

Så till alla er som skulle ha svarat rätt härligt jobbat och definitivt massor av pluspoäng i mina ögon, men tyvärr sävarskämten är en annan fema att impa med och något man bara kan briljera med då det är medfött ;)


2009-09-01

Music Maestro!

Äntligen har jag fixat en ny musikspelare till bloggen då den förra gick i graven för några veckor sedan. Som tur var är denna mycket finare och bättre och nu kan man äntligen andas ut då det finns musik att förgylla dagarna med :)

Så det är bara att dansa och sjunga med i allt som jag laddar upp i spelarn, för det gör jag :)
Hoj hoj!!

The 1st of September


Idag rullar vi in i min favoritmånad dvs September!! Hmmm????...varför undrar ni, men jag tror det beror på att man sen liten alltid insåg att snart snart skulle man få fylla år och få paket vilket gjorde hela månaden väldigt spännande och något som inte gått att tvätta bort med åren :) Den sista helgen i augusti blev en MYCKET lugn helg då jag 1.jobbade och 2. kände mig förkyld och seg. Blev tom lämnad ensam hela helgen lång då Daniel tog sitt pick och pack o åkte hem till sundsvall får att gratta sin kära mor och sen själv bli grattad själv. Så denna vända fick han faktiskt dispans att lämna sin förkylda flickvän i sticket. Trots att helgen var rent utsagt Borrrrring!! blev det iaf lite festligheter då jag åkte ut till Sävar för att umgås med min älskade Maffia dvs min familj och gratta pappsen på sin B-day :) Måste vara jobbigt att fylla 100 haha :) Nää min pappa är hetingen själv och har hur många år till på nacken som helst innan han kommer kännas gammal i mina och andras ögon :) Så puss på dig pappsen du är den bästa!!! En annan bra sak med födelsedagar är att man får tårta i 99% av fallen och denna gång blev det mumsig marsipantårta made by mamma, mmmmmumsigt det var. Detta är dock något jag bara kommer tycka i någon månad till då vi rullar in i oktober och den klassiska Tårtmånaden startar. Typ alla i familjen och resten man känner fyller år då, så i slutet av oktober är man så less på tårta att det finns inte, vilket är sjukt att tänka haha!! Men bara så ni vet är det gräddtårta med jordisar som jag vill ha på min dag för det är min favo, så lägg detta på minnet för alla er som vill plocka extrapoäng och guldstjärnor :)

Eller förresten skit i tårtan kom på att jag vill ha denna istället :)



Idag var jag även tillbaka på jobbet efter en dag i sängen med feber, bläää :( Eller jobb och jobb jag och Fredrik raggade kunder på universitetet vilket gick himla smidigt och var riktigt trevligt :) Lyckades tom att matcha varandra med dagens outfits utan att veta vad den andre hade tagit på sig, de ni :) Så för alla er som missade två rödklädda hetingar med glimten i ögat, sorry sorry men ni borde ha planerat er dag bättre!!!
Är helt galet hur hur många människor det är som rör sig där uppe på universitetet som man inte har någon aning om vilka dom är?? Är sjukt kul att bara observera folk o se vilken stil dom har och i vilket typ av umgänge dom rör sig i. En hipp trend som jag la märke till är att killar verkar digga se ut som Talented Mr Ripley, ni vet stort vattenkammat hår med glasögon och stilrena kläder. Den filmen hade jag nästan glömt bort men den är riktigt bra och det var nog tack vara den jag första gången fick upp ögonen för hetingen Jude Law som jag sen snabbt förälskade mig i. Tyvärr blev romansen inte så långvarig då man några år senare kunde läsa att han varit otrogen mot sin sjukt snygga fru Sadie Frost. Så ush ush och sen trillade han bort från listan. Men för att återgå till ämnet så ska jag även imorn besöka universitetet och göra ett sista raggrace mellan kl 10-14 Så please, please alla ni jag känner och självklart alla er jag inte känner men som vill ha ett schysst erbjudande är det bara att dyka förbi och plocka sig en flyers, och det är med basta!! Jag och min kära soulmate Mullvaden som jag träffade för exakt 1 år sedan på den undebara Pragresan. Åhhh önskar önskar att man kommer åka tillbaka dit en vacker dag.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...