2009-03-29

A deal is a deal

Skakade hand med min kära lover förra tisdagen angående en stor last jag haft. Dealen gick ut på att jag, godismonstret nr.1 skulle klara av att under ett års tid inte äta ens en ynka karamell.Alltså inget godis på 365 dagar!!!! Gahhhh hur ska jag klara av detta och av vilken anledning?? Hann inte gå många sekunder förrän Daniel kom med ett lockande svar dvs 2 veckors betald utlandsresa.

Var inte så mkt att fundera på utan tackade ja på stört. Detta var helt enkelt en deal värt att ge ett ärligt försök. Har gått bra hittills även om det vattnas i munnen varje gång jag går förbi snaskhyllorna på affären. Jag som i vanliga fall ätit godis varje dag på ett eller annat sätt har dom senaste dagarna verkligen haft det tufft att bita ihop och ta sig i kragen för att motstå frestelse. Längtar längtar tills jag ligger där på playan och har klarat av ett år utan mitt kära socker med diverse inslag av olika färgämnen. Vill även tacka dig älskling som gett mig ett bra mål att sikta på. Kommer bli så mysigt att få åka iväg till värmen tillsammans :)

2009-03-28

Back in the days :)

Här kommer underbara bilder från förr, yeeeehaaa säger jag bara :)



På den tiden då det var X-cider som gällde....weird!!


Rebban och Petter utanför Frukthörnan en sen september natt 05


Svaniz och Danne redo att dra iväg på årets bästa efterfest ever...


Jag och några make tjejer från Kramforstiden som blev haffade på mingelbild inne på Gladan.


Yojje och JP spexar loss inne på Invito då det var nyöppnat

Sååå där jaaa boys....party onNEWS !!
Nyårs mingel hemma hos Petter och Jacob nyårsafton 06
BÄM!! JP laddar för efterfest i 1:an
Jp och Robban skålar in det nya året 06 med skumpa och ciggarrer
En trött Robban på galen efterfest hemma hos mig på Teg.
Rebban och JP goa och glada ute i olles dimman dvs en gammal klassiker
Grabbarna grus haffade på mingelbilder med nyinköpt helrör :)
En full och galen tjej som nyligen tryck kräftor och kört robotdans uppe på ålidhöjd
Storglidarn Petter inne på Olles sommarn 05
Rebban hemma i gamla lyan på teg med bling bling på fingret, vilket oxå känns weird

2009-03-24

Klackarna i taket...

Ja så kan man summera lördagens jobbfest/utgång :) Hur roligt som helst var det! Började med att mötas upp hemma hos Carina som bor ovanpå skocentrum här istan. Grymt härlig lägenhet och snygg inredning. Är så kul att se hur folk bor och vad dom har för smak. Hade kunnat flytta in direkt i detta fall så Carinas smak får ett högt betyg.

Så efter lite skumpa och småsnack drog vi oss mot olles för att mumsa buffé och umgås ytterligare. Hann inte mer än att sätta oss ner så drog intersportgänget igång med diverse barnförbjudna sångframträdanden mm. Att vi på DD låg i lä var nog bara förnamnet :) Hur som haver beslöt sig hela ligan att dra till Cover Club där vi fortsatte partajande ända fram till stängningNatalies fötter varken orkade stå eller gå längre, högklackar är inte alltid the shit om jag säger så. Vaknade upp på söndagsmorgonen och tackade Gud att jag inte behövde gå upp och jobba, vilket några stackare utav oss blev tvungna till.

Så summa kardemumma kan jag väl meddela att lördagens utgång blev en riktig hit. Längtar redan tills nästa omgång med arbetskamraterna :)


Ready to P.A.R.T.Y !!!

2009-03-21

Olles, Larrys, O´learys

Kärt barn har många namn som folk brukar säga och ikväll blir det jobbfest med buffé på ett utav stans gamla innehak som ett tag var mitt och rebbans andra hem onsdag-fredag-lördag vecka ut och vecka in :) Ska bli skoj att återvända till alla hundratals tavlor och gröna väggar för en kväll och sen se hur folk på jobbet beter sig med lite dryck i kroppen ;) Annars så har jag lyckats vända tillbaka på dygnet till en normalt igen vilket både jag och Daniel är överlyckliga över. Vaknar innan kl 10 även dom dagar jag är ledig vilket är ytterst ovanligt för att vara jag. Daniel är nästan i lite chock och går och små ler och tycker jag är sååå duktig som stiger upp :)
Strax tänkte vi dra på stan för en liten butikrunda och sen kl 13.15 ska Daniel klippa sig. Har dock varnat han ett flertal gånger att hans långa hår INTE får klippas bort för mkt. Finns ju inget snyggare än min bellos hårsvall så det blir till att följa med till frisören och hålla han sällskap så att inga snesteg begås.

Håret gör mannen, helt klart!!! Och här nedan vet jag helt klart vilken pudding jag tycker är hetast ;)


2009-03-17

Päron på besök

I helgen som var hade vi Daniels föräldrar på besök vilket var riktigt trevligt. Då jag jobbade hela helgen blev det full rulle, non-stop för att hinna med allt. I lördags hade jag och Daniel även bjudit hem min mamma och pappa för att hålla en liten familjemiddag tillsammans och ladda inför Melodifestivalen:) Blev att rusa hem och ställa sig i köket för att hinna laga go middag, vilket jag tydligen lyckades med enligt gästerna tack o lov :) Drog av ett gamalt efterrättsrecept som jag inte ätit sedan londontiden som Karin en gång bjöd oss girls på. Blev en smarrig zuccinipaj med glass och pistagenötter....mumma!

Då vi beställt nya garderober från Mio passade Daniel på att undder helgen utnyttja sin pappa med att montera upp den vilket blev jättebra. Nu har jag äntligen fått en till garderob att fylla....yessss!!! Börjar verkligen ta sig här hemma men än finns det saker att göra. Har hittat vilken ny tv-bänk som vi ska se till att skramla ihop till. Kommer bli grymt snyggt den dagen vi kan sätta upp den. Blir till att hitta en bra variant bara som passar bra med våran tv och högtalare. Hmmm...tåls att tänka på då det finns flera snygga alternativ att köra på.

Nää nu ska jag ta och torka mitt nytvättade hår och förhoppningsvis möta rebban om ett tag så vi kan dra av en runda på stan nu när jag har min lediga dag :) Adios amigos så länge!! P.S Lycka till min kära broder med uppkörningen idag. Hoppas hoppas du fixar biffen och har lappen avklarad om någon timme :)

2009-03-10

Making some money, honey!

Ahhhhh....ledig igen :) Är det något man uppskattar riktigt mkt då man jobbar dagarna lång är det dom få timmar man faktiskt får vara ledig. Har jobbat min första vecka nu och det känns bara bättre och bättre vilket är skönt. Mina fötter och ben klagar inte lika mycket, och mitt huvud har börjat fatta att det måste vakna betydligt mkt tidigare än vad det är van vid att göra. Arbetskompisarna är toppen och jag börjar helt enkelt bli varm i kläderna :)

Annars så är jag mest avis på alla som ska åka eller redan har åkt utomlands....jag vill oxå :( Var alldels för längesen nu. Men är det någonstans vi ska åka nästa gång så är det faktiskt att besöka Manu i Madrid. Har lovat att vi ska komma förbi en svänga så fort vi samlat ihop oss lite slantar. Tänkte nämligen dra en repa förbi Barcelona oxå som Daniel säger är den bästa shoppingstaden han besökt någonsin, så lite extra cash är nog ett måste :) Längtar, längtar tills vi kan åka även om sol, bad och bränna inte hade suttit helt fel nu. Är ju blek som ett spöke så lite brun får jag försöka se till att hinna bli innan folk börjar kalla en för Laban. Kanske att man skulle fusksola en sväng även om det tar emot. Tacka vet jag old times då man glassade runt i värmen i lite sydligare bredgrader.


Dolphins paradise i Brasilien där vi fick surfa med vilda delfiner
I poolen på hotellet i Karon Thailand -98
Innan tsunamin och innan massproduktionen av hotell i Thailand. Här ser man Karon och Kata beach.
Storebror Pierre ligger och myser vid poolkanten

2009-03-09

Han kan se!!!!!

Hurra hurra operationen gick bara bra, och nu kan älsklingen se igen :) Kan inte fatta hur smidigt det kan gå, syns knappt att han gjort något med ögonen. Så hejs svejs till alla gamla linser och glasögon som han aldrig mer kommer ha någon nytta av.

2009-03-05

Hard, Work Work!!

Då var man tillbaka till att jobba heltid igen :) Har inte direkt haft någon mjukstart då jag fått jobba 30 timmar på 3 dagar, men men man har ju fått lära sig mkt. Har fått utbildning från Killah och Miss sixty som visat kommande vår och höst mode. Skitläckert är väl det rätt ordet och jag har redan paxat minst 2 par som jag bara måste ha :) Annars är folket på DD supertrevliga men mina stackars fötter och ben känner av arbetstimmarnas spring rätt hårt. Är en lyx att få vila fötterna för bara någon minut under dagens gång. Men även sånt blir ju bättre med tiden då kroppen anpassat sig lite. Fast ett par riktigt sköna skor skulle inte sitta helt fel faktiskt!

Idag är min lediga dag denna vecka så tänkte därför passa på att dra ett städröj här hemma och sen göra en sväng på stan. Imorn ska älsklingen operera ögonen hos Koskelas för att slippa linser och glasögon i framtiden. Blir till att hålla både tummar och tår på att operationen ska bli lyckad. Måste även tacka min käresta som passat upp på mig så otroligt bra denna vecka med både massage och hämtning efter jobbet. Pussssss på dig!!!




Ibland gäller det att ligga i för att ligga på topp ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...